söndag








Dagarna flyger förbi i rasande fart som vanligt så man knappt hinner med. 
I tisdags fick jag och Charlie lite besök i typ en timme på morgonen när vi hade lämnat barnen. Alltid lika trevligt och tiden går så fort när man inte ses på så länge så man har så mycket att prata om.

I onsdags gick jag och Charlie och lunchade på granngården hos C.  Lämnade Charlie där när jag hämtade Eddie. Gick tillbaka så lekte Eddie för fullt med H. Felicia kom även dit när hon hade slutat skolan. Jeff kom dit när han hade slutat jobbet och tog lite kaffe och snackade skit så tror fasen klockan hann bli närmare 17 innan vi kom därifrån. Haha.

I onsdags var ungarna påskkärringar till skolan och dagis. När jag hämtade dom så gick vi en promenad bort till affären för att köpa godis till de andra kärringarna som säkerligen skulle komma och plinga på dörren. Eftermiddagen spenderades ute med att spela bl.a. fotboll för fullt. Barnen gjorde fina teckningar också som de lämnade när de gick och plingade på dörrar. 
Efter 17 blev Felicia hämtad då hon gärna ville åka till sin farfar och Marita och sova där för hon inte träffar dom så ofta.  Hon åkte sedan direkt från dom på fredagen till L.


Igår hade vi bjudit hit ett par bekanta på grillat. Riktigt trevligt. Eddie fick äntligen träffa O också så de lekte för glatta livet. Eddie somnade direkt när han la huvudet på kudden när gästerna hade åkt hem. Lyckad eftermiddag/kväll.

Gubben sover fortfarande där uppe. Försökt få liv i honom men nästintill omöjligt. Låter honom sova ett tag till medan vi andra duschar och gör oss iordning för dagens äventyr. Mot Åtvidaberg! 
I eftermiddag kommer äntligen Felicia hem igen.

Ni har väl inte glömt ställa fram klockan? 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0