lördag

Denna vecka var den sista för Eddie på Tallkotten innan han börjar på den andra förskolan som ligger betydligt närmre oss på måndag. Ska bli skönt.

Svärmor åkte hem i onsdags. Typ en timme innan hon skulle åka härifrån ringde det från förskolan. De som själva har barn vet vad ett samtal från förskola/skola innebär när barnet är där. Det bådar i princip aldrig gott med andra ord... Svarat halvt nervös och en pedagog i andra änden meddelar att Eddie åkt i kanan och skadat sin högerfot rätt så kraftig, så pass rejält så att det var som en bulle på foten. Den var inte blå men svullen. Såg framför mig hur det såg ut+ att jag hörde hur ledsen har var i bakgrunden. Försökte att inte brusa upp för mycket. Jag hoppade in i en snabbdusch medan svärmor tog bilen och hämtade hem honom. När han kom hem var han inte svullen eller nåt alls. Däremot kunde han inte stödja på foten. Han var hemma på torsdagen och han kunde då gå men haltade lite. Igår var det genast mycket bättre.


Denna vecka fyllde jag 26 år i måndags. Blev lite "firande" om man nu kan kalla det för det när man är så pass gammal. Har haft besök av Erica. Alltid lika trevligt att få träffas och snacka massa skit.

Eddie har även han fått domen celiaki och har därför börjat äta glutenfritt han också. Inte det lättaste så här i början. "Usch, Felicias bröd var ju jätteäckligt."
Han var på US och tog fler prover i torsdags för att kolla ärftligheten och för att verkligen 'fastställa' också.
Det som är postitivt är väl att han slipper gå igenom tunntarmsbiopsi och gastroskopi som Felicia fick göra.

Felicia är iväg i helgen och kommer hem tidigt imorgon.

Nu ska vi göra oss reda här hemma för att åka in mot stan där 'glutenbussen' kommer vara hellan 10-11. Blir att storhandla från den idag. Perfekt!










Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0