tisdag

hej gott folk. idag har jag inte alls gjort något speciellt. har haft huvudvärk sen igårkväll. så jävla jobbigt med tanke på min migrän med. usch, men det har inte riktigt slagit ut än utan den smyger sig fortf på. panodilen har inte hjälpt speciellt mkt heller för den delen. pratade med mamma ett bra tag förut om allt och inget.

hon började prata om singelmammor som går varje måndag på 1an som jag helt hade glömt bort :O somsagt,minnet är som en gryta med gröt. hehe.men, det har jag iaf kollat på genom svts hemsida :) var 3 avsnitt som hade gått en sålänge så det var inte så farligt. mycket bra faktiskt. nån mer som kollar på det? :) 

annars så har jag gjort baconpasta med linus. och jag kryddade som vanligt. och med tanke på min halsbränna (vilket har blivit ännu värre på sista tiden) så tänkte jag att det inte skulle bli starkt. men oj, det blev det visst ändå :P
får knapra gaviscon resten av kvällen. vilket förövrigt enligt min åsikt smakar skit rent ut sagt! blir som skumm i hela munnen. ska se om jag hittar andra som man får äta. 

ni får ursäkta att jag inte har lagt upp bilder än på magen. får bli sen när jag kommer till haninge nåndag snart och när datorn är ledig. linus och jag kanske ska dit imorgon för mamma ska till bvc med tindra på torsdag och kan därför inte lämna arnold ensam. juste, han kanske ska få knasa med en liten tik om inte annat :) ska bli wroligt. hoppas det blir minst 4 i kullen så jag kan få en liten vovve. hehe. nae, nu ska jag kolla om det finns nåt bra på tv.

märks föresten att bebisen börjar få det trängre i magen nu för han/hon sprakar inte lika mkt längre. men somsagt, är mest liv på kvällen när man själv ska gå och lägga sig. allt för att reta upp mamma ;D 

 

hade bra allihopa.♥


Kommentarer
Postat av: johanna

ja det gjorde jag och ja det gör jag, tyvärr :/ men inte sådär extremt, tror det är mycket för sällskapet med andra och så faktiskt. hur är det för dig? kram!

2008-09-02 @ 22:50:11
URL: http://shoohanna.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0