tisdag

Glömde visst skriva igår.
Eftersom mitt minne är så dåligt så kommer jag inte ens ihåg vad som hände igår. Illa.. Men antar att vi gjorde samma som vi brukar. Hämtade barnen och lekte ute och fortsatte inne med matlagning och det vanliga :)

Idag så känns det som dagen varit riktigt lång. Mådde inget vidare på förmiddagen. Lämnade barnen på dagis. Gick hem och somnade i soffan.
Hämtade barnen, gick till tempo. Felicia tjatade om att hon ville till stan så vi tog bussen dit. Träffade mamma och tindra efter ett tag. Gjorde inget speciellt. Köpte en pyjamas till Eddie. Han har alltid vägrat allt! Pyjamas och täcke. Men igår kväll när jag skulle gå och lägga mig så kikade jag till ungarna som vanligt och såg då att han hade tagit upp täcket till huvudet. Så han börjar nog frysa plutten.

Jeff var gullig och hämtade oss efter jobbet. Släppte av oss hemma sedan åkte han direkt till föräldramötet som är på dagis. Han borde komma hem närsom.

Eddie ligger och sover sedan en stund tillbaka medan Felicia sitter här med mig och kollar i en Barbie bok och pekar ut alla "fina hästar" hon vill att jag och Jeff ska köpa till henne. Ibland är hon för go.

Sent ikväll (efter 22) kommer mina bröder Bill och Bull (Oscar och Emil) komma hit för att sova här. Tur som de har så har syrran köpt med sig munkar hem till dom. Om jag inte minns fel så är det något som går hem där. Blir väl även att försöka orka göra äggmackor lagom tills de kommer.
Tror nog jag går och möter dom för A sover här inatt så han behöver ju gå ut.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0