tisdag

De absolut sista jag vill just nu är att jobba inatt!
Felicia har 40 graders feber och kopporna har kommit på mindre sköna ställen.. Prinsessan.
Hoppas att natten kommer gå fort!

Nu väntar vi på att pappa ska komma hem från jobbet så att jag kan få sova lite..


tisdag

Felicia kommer aldrig upp på nätterna till oss längre,men inatt gjorde hon det vid 02. Hon var så varm så tog tempen. Den låg på 39. För Felicia är det riktigt hög feber då hon brukar ha låg temp som jag i normala fall.
Bestämde mig för att krypa ned bredvid henne i hennes säng. Kan ju säga att jag inte sov en smack mer inatt. Våran lilla tjej blir täckt av mer och mer prickar för varje minut känns det som.

Imorse sa hon att hon mådde illa och kände sig lustig i halsen. Tog en titt i munnen och klart de förbaskade kopporna hade hittat in dit med.
Hon har fått lite varstans på kroppen. Imorse var det bara en ynka koppa på benen men nu börjar det komma mer på bägge!

Nu sitter vi och myser framför barnprogram jag och ungarna. Blåser för fullt ute.
Förut sa Felicia "Mamma, idag orkar jag faktiskt inte hoppa på våran studsmatta." Är ju inget tvång direkt. Men, om hon säger att hon inte orkar hoppa på studsmattan så mår hon inte alls något vidare kan jag meddela.

Hoppas att Eddie vill sova middag sen och även Felicia så jag med kan passa på att sova lite eftersom jag ska jobba inatt. Helst av allt skulle jag vilja vara hemma just nu..


måndag

Natten var lugnt. Men, Felicia mår betydligt sämre idag och jag har upptäckt fler koppor. Får se om det kommer komma mer inom en snar framtid. Pluttan..hon säger att hon har ont i huvudet men vilket man kan få. Hoppas dessa kommande dagarna inte blir allt för jävliga.

Jeffs pappa har ju köpt en studsmatta till Felicia. Så, den har ungarna hoppat på idag. För ett antal timmar sedan faktiskt. Här är vi uppe tidigt!
Tråkigt bara att vädret är så tråkigt idag..

Snart kommer det besök hit för att bli nedsmittade. Ska man börja ta 100 spänn i inträde? Haha.
Tur att det är lillasyrran bara.

Felicia ligger just nu och vilar medan jag och Eddie grejar lite här hemma. Snart dags att gå ut igen.


söndag

Helgen har bla bestått av kalas, besök i Ullared och fix på baksidan. Den avslutas med vattenkoppor. Felicia har några stycken än så länge. Får väl se om det kommer vara mer under morgondagen.

Jobbet imorgon är det ju bara att glömma. Sedan jobbar jag natt på Valborg.

Ikväll fick jag hjälp av Felicia med maten, tacopaj med sallad.
Ungarna är fortfarande vakna, men de kommer somna vilken sekund som helst!

Maria Wern är på tv nu ska fortsätta att glutta på det samtidigt som man försöker vifta bort/fånga alla jävla mygg som lyckats ta sig in.


torsdag

Sitter på bussen hem nu med KENT i lurarna. Nostalgi. Så underbart skönt det ska bli när man väl är hemma!
Denna dag har känts hur lång som helst tycker jag. Eddie började gråta för fullt vid lunchtid och det höll i sig i flera timmar. Mellan så satt han upp och sov i vagnen. Lilla hjärtat.. Hoppas natten blir bättre och att han får sova ordentligt.


torsdag

Natten har varit lite sisådär med Eddie. Inte så lustigt kanske då det hade gått hål i bägge öronen inatt. Så, dubbelsidig öroninflammation. Har tid på VC om ett tag.
Han har inte lika hög feber idag iaf så det är ju skönt!

Han går runt och sjunger "Här Pippi Långstrump,här är ja!".
Sen kommer det en och annan låt efter det med.

När Jeff slutat jobbet så är det min tur att åka iväg och jobba.


onsdag

Märks att det blivit alldeles för lite sömn för min del sedan igår morse.
Somnade vid 08.30 imorse och sov till strax innan 11. Med andra ord inte så mycket sömn..

Jeff åkte till jobbet runt 12 tiden och jobbar till 20. Det blåser för fullt ute. Eddie mår inte alls bra. Somnade förut men vaknade till och från vid var 10 minut typ..
Myser för fullt med ungarna. Eddie lyckades förresten kräkas ned soffan förut. Undrar vad detta är för skit. Han hade 39.2 i temp förut. Gav honom Alvedon. Han är betydligt piggare nu men känns fortfarande riktigt varm.

VC ringde mig förut. Ska få testa på Bricanyl i 2 veckor så får vi se hur det känns sen..


onsdag

Kan lova att det ska bli riktigt skönt när man kommer hem efter 08 och bara får lägga sig och sova. Skulle varit ännu bättre om ungarna hade varit på dagis... Tyvärr så mår inte Eddie så bra så de får vara hemma idag. Jeff ändrade så han jobbar 13-20 istället. Så, några timmars sömn blir det ju iaf. Men trött kommer jag nog vara!

Just nu skiner solen ute. Men jävlar vad det har blåst inatt. Har låtit massor i ventilationerna här på jobbet kan jag lova!


tisdag

Lämnade ungarna lagom till fruktstunden imorse. Gick sedan hem och la mig direkt i soffan med täcke och kudde. Kunde aldrig somna men har slappat iaf.

Jeff och ungarna kom hem vid 16. Eddie var sur redan då och det verkar hålla i sig. Hoppas det är tänder och inget annat.

Efter att de kom hem åkte vi och storhandlade. Nu ekar det inte längre i kylen.

Vi kom hem för ett tag sedan. Jag myser med ungarna i soffan. Snart är det dags att duscha och sedan äta lite innan man ska iväg för en natt på jobbet.


måndag

Igår var vi ute HELA dagen. Från typ 9.30 på förmiddagen till 19 på kvällen. Dagen bestod av massor fix ute i trädgården,grillning och skattjakt mm. Elina och Viktor kom även hit och höll oss sällskap. Trevligt!

Varit på VC idag. Jag tyckte det gick skit med alla utandningstester men vi får väl se. Läkaren skulle höra av sig så jag kan komma dit för en mer ordentlig koll eftersom jag känner mig så lustig och även få reda på proverna.

Köpte present och blommor till Jeff idag. Han blev överraskad och glad. Det var han värd!

Nu tänkte jag fixa mig för ikväll och gå och lägga mig. Ska lämna ungarna vid 9 imorgon för att sedan gå hem och sova. Tackade ja till att jobba natt imorgon. Får se hur det kommer gå. Bra hoppas jag! Inte jobbat natt på snart två månader så känns som man glömt massor..

fredag

På jobbet idag fick jag frågan om hur jag mådde då jag tydligen såg blek ut.
Svarade att det var bra bortsett från att jag var tröttare än vanligt. Men det trodde jag hade sina anledning eftersom jag mått lite lustigt för ett tag sedan.
Jobbade extra idag. Hämtade ungarna på dagis så fort jag kunde.
Väl där står det en lapp på dörren att det går vattenkoppor. Hoppas ungarna får det!!
Felicia och Eddie lekte ute, så fort jag såg Eddie så såg jag att han hade fått en rejäl bula i pannan. Klart man ska få nya när de gamla håller på att försvinna.

Tog faktiskt tempen när jag kom hem. Och ja, klart som fan jag har feber!
Känns riktigt kul när man sagt att man skulle hoppa in och jobba extra imorgon. Men men, de får ringa in någon annan. Inte lätt att ha feber när man nästan aldrig brukar ha det. Min temp brukar ligga på typ 36.2 så, låg temp. Nu var den på 38.4 så känner mig lite ynklig..

Jeff slutar jobbet vid 18. Då skulle han komma hem en sväng och hämta mina jobbnycklar (som jag för första gången glömde lämna) för att åka till mitt jobb och lämna dom.

Nu ska jag fortsätta mysa med ungarna. Som jag saknat dom!


onsdag

Fullt upp denna dag. Städat/bakat och varit ute med ungarna fram till pappa Jeff kom hem. Då åkte vi ut till tornby. Där köpte vi en ny cykel till Felicia och hjälm. Även blommor och utemöbler mm. De där 1000 lapparna man hade kvar den här månaden rök snabbare än vad man trodde. Men, nu är det köpt iaf. Lite mindre att köpa kvar innan sommaren kommer.

Nu kom jag och ungarna precis in. Har rensat och planterat lite i det stora landet på baksidan. Ser betydligt bättre ut nu. Jeff är kvar ute och försöker skruva ihop möblerna.
Jag och ungarna kollar på film. Snart är det dags för bad och sedan natta ungarna.

Imorgon vändas jobb och dagis för hela bunten.

Tog bilden mitt på dagen. Nu är det knappt någon snö kvar alls på baksidan,dock en jävla massa vatten!


tisdag

Glöm det jag nämnde om vädret i tidigare inlägg..nu är det 11 grader och mulet så det står härliga till..

Jag och ungarna har ätit för ett tag sedan. Efter maten blev det glass då de åt så bra. Eddie lät sin pinnglass smälta så mycket så Felicia passade på att "hjälpa till" eftersom hon var färdig med sin. Då utbrister Eddie "ge baka glassen Fisia!" Haha. Ibland är de lite söta.

Nä, nu är det dags att fixa sig så man är redo när karln kommer hem så vi kan skjutsa mig till jobbet där jag ska tillbringa kvällen.


tisdag

Nu var det ett tag sedan jag skrev men allt knallar på med oss här hemma!
Full rulle som vanligt. Ungarna är inne i en period då de går oss på nerverna titt som tätt. De är som fastklistrade på varann, inte på något positivt sett utan de bråkar så det står härliga till. Syskonkärlek på hög nivå!
Är precis som att de inte kan vara sams i 10 minuter för då kommer de på att de "måste" bråka.

Just nu är jag och ungarna hemma. Eddie vaknade vid 05.40.
Jeff är på jobbet. Så fort han kommer hem ska de skjutsa mig till jobbet så jag ska jobba kväll. Börjar känna mig lite halvkrasslig. Igår mådde jag inte hallon och idag vaknade jag upp med täpp näsa.

Men, nu känns det som att våren är på väg så man ska väl inte deppa alldeles för mycket. Solen skiner inte men det är 14 grader ute iaf. Härligt! Som man längtat..

Nä, nu ska vi göra något kul här hemma.


fredag

Igår tog jag det bara lugnt på dagen. Jeff lämnade och hämtade ungarna på dagis. När de kom hem åkte vi bort till brorsans och hans familjs stuga för att grilla korv och hälsa på hästarna en bit bort. Skönt att komma iväg lite. Ungarna var rätt så trötta på kvällen!

Idag har ungarna och jag bara varit hemma. Jag har storstädat. Vet att det inte är det bästa just nu men såg ut som en svinstia.. Körde inte ut mig helt iaf.
När Jeff kom hem lekte vi lite ute och sedan åkte vi för att släppa av Felicia hos sin kusin Joline där hon ska sova inatt. Var en riktigt glad tjej vi lämnade av! Efter det åkte vi andra och storhandlade. Kom hem för inte allt för länge sedan. Nu ska vi laga lite fläskfilé med pommes och bea. Inte fy skam!

Eddie har hittat påsen med ostbågar.. Skitunge.

https://cdn1.cdnme.se/656208/6-3/pic_515f06be9606ee4bac73cd4d.jpg" class="image">

https://cdn2.cdnme.se/656208/6-3/pic_515f06bdddf2b35629cf470b.jpg" class="image">


torsdag

Nu är det redan torsdag.. Det senaste inlägget skulle kommit upp i tisdags.

Gårdagen (onsdagen) spenderades hemma med barnen.
Jag har känt ett tryck över bröstet de senaste ca 3 dagarna men hela tiden tänkt att det kommer gå över. Men igår mådde jag riktigt lustigt..
När Jeff kom hem från jobbet ringde jag 1177 som tyckte jag skulle åka in till akuten på en gång. Väl där fick jag förtur. Blev kopplad till EKG. Aldrig gjort innan så det var en upplevelse. De tog även puls,blodtryck och tog prover. Denna går gjorde de även ett artäriellt blodprov (stick i handleden). Fasen vad det kändes mer än venöst!
Det gjorde dom för att se hur syretikt och hur mycket blodets surhetsgrad låg på bl.a.
Blev även ivägskickad på lungröntgen och fick inhalera luftvidgande.

Alla prover såg lustigt nog bra ut så jag fick åka hem men skulle återkomma om det inte gick över i dagarna eller blev värre.
Ligger för stunden vaken och tror jag kanske har lite feber..
Kan inte skiten bara försvinna nu?!
Något är det ju...frågan är bara vad!


måndag

Jobba 6.45-12 igår. Så skönt med ett kortpass + att passet jag hade på kvällen tog en annan. Blev hämtad av mina hjärtan efter jobbet. Vi åkte och kollade på utemöbler och lite. Väl hemma åt vi och sedan somnade jag.
Vaknade efter någon timme. Var hockey på tvn så karln satt som fastklistrad.

Just nu är jag hemma och tar det lugnt. Skulle iväg men blev ej så. Ska hämta ungarna om ett tag sedan ska vi vara ute i det fina vädret!

Imorgon är jag ledig och dagen ska spenderas tillsammans med mina underbara ungar.


RSS 2.0