söndag

Ni vet när man kan ha sådana där dagar där allt känns åt helvete och helt hopplöst? Idag har det varit/är en sån dag.

Som tur är så har inte ungarna velat hitta på något speciellt utan vi har enbart varit hemma och haft en pyjamasdag. Funkar det med!lördag

KLUMP i magen... När dottern kommer hem efter att ha varit borta i 5(!) timmar, mellan 11-16 och säger att hon bara ätit en ynka macka och inget mer.. Då, då känns det inte OK någonstans.
Vet inte om era barn brukar äta en macka till lunch och sen åka iväg till busfabriken och inte äta någonting där heller. Men, Felicia behöver äta. Liten som hon är med. Fy fan...
Blir så jävla ledsen. Gör ont i mammahjärtat också när hon berättar saker och ting. Man vill ju inget hellre än att hon ska ha det bra.
Nä, känns inte bra alls. Nu ska jag inte skriva mer om det.

Ronja sov över här till idag. Jag, ronja och Eddie åkte till Leos lekland idag under tiden Felicia var iväg och Jeff var hemma själv för att ladda upp inför julbord med jobbet.
Eddie har varit rätt så pipplig sedan igår så trott att febern varit på G men inget än så länge! 


Ungarna ligger nu i sina sängar och A åkte hem för ett tag sen. Gubben är somsagt på julbord och lär väl vara iväg till inatt så jag sitter själv här hemma i soffan. Känns tomt.. 


onsdag

Igår var jag med Felicia i skolan en sväng. Var faktiskt riktigt roligt att se hur samlingarna går till och så på morgonen. Felicia ville inte ens att jag skulle gå därifrån när det väl var dags. Så, blir nog att följa med dit fler gånger när man har tid.

Gick iaf hyfsat bra på 6års kontrollen. Hon vägde 17 kilo och var 109 cm lång.. Tänkte kontakta hennes dietist inom en snar framtid om det inte börjar gå lite uppåt på vågen. Hon är ju inte den bästa på att äta om man säger så.. Tyvärr. Men, huvudsaken är att hon mår bra och det säger hon själv att hon gör.
Idag har jag fått papper hem från läkarcentrum. Stod att de neurologer han rådfrågade ville gå vidare med undersökningar med tanke på vad MR röntgen visade. Så jag ska bla träffa en ögonläkare och sen ska jag göra en lumbalpunktion eller vad det nu heter. Ta ryggmärgsvätska iaf. Fy! Förhoppningsvis kommer dom komma fram till något...

Imorgon ska jag på möte vid 10 och sen är det jobb 16-20.måndag

Mår fortf som jag gör.. Jävla skit.
Jobb idag 7.30-12 iaf.

Hämtade hem ungarna och myste bara resten av kvällen. Kollade på julkalendern också. Den verkar väl OK men inte så mycket mer... Tycker den borde vara mer "julig" istället för att utspela sig utomlands.

Imorgon ska ungarna och jag upp lite tidigare än vanligt då Felicia och jag ska lämna Eddie först för ska vara med henne en stund i skolan på förmiddagen då hon även ska på 6 års-kontroll.RSS 2.0