fredag

Jobba fram till 15 idag. Huvudvärken hälsade på runt 13 tiden och höll i sig. 




Ikväll har vi varit hemma hos mamma för att fira ena lillebrorsan som fyller 20 år idag. Inatt sover ungarna och jag över hos mamma. Karln i huset jobbar fram till 16 imorgon.

custodi in lingua hominis, fake





torsdag

Lämnade ungarna på dagis vid 09 imorse. Gick raka vägen hem för att plugga. Roligare har man väl haft..


Jeff kom hem efter jobbet och bytte kläder sedan åka vi direkt för att hämta ungarna på dagis. Efter det lämnade dom av mig på jobbet. Jobbade till 21.

Nu är det dags att tvinga sig till att somna då klockan ringer 05.40 imorgon bitti. Ungarna ska till dagis och gubben och jag till jobb. Slutar tidigast 15 och sedan är det dags för att fira ena brorsan som fyller 20 år!



onsdag

Var så oerhört trött igår.. Somnade så fort jag la ner huvudet på kudden. Jeff förstår inte hur jag kan somna så snabbt. Inte jag heller då det oftast innan varit jag som ligger och dumglor medan Jeff sover som en stock. Men, senaste typ veckorna har jag hur lätt som helst för att somna.

Imorse ringde klockan innan 06. Fick skjuts av en arbetskamrat till jobbet som även hon började 6.45. Slutade jobbet vid 16. Meningen var att vi i familjen skulle umgåts idag och hittat på något samt storhandlat. Men, Jeff fick självklart jobba över och slutar som tidigast vid 19. Kul. Resten av veckan går vi om varann..

För stunden sitter jag och ungarna och kollar på mamma mu och kråkan i soffan. Ser ut som kriget här hemma..!




tisdag

Gårdagen spenderandes på jobbet och en liten runda på stan innan bussen gick för att hämta hem vilddjuren.

Felicia var övertrött igår efter att jag hade hämtat dom då hon vaknade 04.30 på morgonen igår. Fråga mig inte varför... Humör så det stod härliga till hade hon iaf.

För stunden så sitter vi sedan ett tag tillbaka och äter frukost. Idag ska de lämnas 09 på dagis. 




Efter att de är lämnade ska jag plugga innan jobbet kallar 14-20. På torsdag är det sista passet på "raden". Har tackat nej till att förlänga den sen så får bli extrapass bara. Känner att plugget blivit lagt åt sidan och att jag måste ägna mig mer åt det nu så jag får en utbildning!

söndag

Igår så jobbade Jeff ett tag. På sena eftermiddagen åkte vi till busfabriken. Meningen var att vi skulle åkt till Leos lekland men det var knökfullt. Fanns inte en enda plats på parkeringen..

Efter busfabriken åkte vi och handlade lite mat som vi skulle tillaga och lördagsgodis till ungarna. Fick med oss trevligt sällskap hem som stannade till strax innan 23.

Idag har vi bara tagit det lugnt. Jeff har inte mått prima. Män och förkylningar alltså.. Kvinnorna vet vad jag menar va? 

Nu kom vi hem för ca 30 minuter sedan efter att ha varit och åkt pulka och stjärtlapp i backen. Superkul.

Kvällsmaten för ungarna är intagen och nu badar de. På senare tid har Eddie fått panik för att bada och tycker det är otäckt och skriker bara. Duscha är det ännu värre med. Inget funkar knappt.. Någon mer som har/haft samma problem med sitt/sina barn?

Nu ska jag försöka natta barn och sedan fortsätta plugga lite. 5 sidor har skrivits idag iaf. Alltid något.. 






fredag

Färgtema till bröllopet är nu bestämt. Kommer bli suveränt tror jag. Iaf som det känns just nu men sedan vet man ju aldrig om man mot all förmodan skulle hinna ångra sig. Är ju några månader kvar så det är ju lugnt.
Kommer bli sån härlig dag att dela med den närmsta släkten!

Var ute lite förut på dagen efter maten och innan fikat. Ungarna lekte för fullt i snön innan deras näsor/kinder blev riktigt röda.
Svärmor har nu lämnat oss för att åka tillbaka hem till England.





fredag

Huvudvärk, huvudvärk och ännu mer huvudvärk. Igårmorse var det dags för 2,5 år och 5 års kontrollen för ungarna på BVC. Sista besöket på BVC för Felicias del för sedan är det dags att skrivas över till skolans sköterska.. Ångest vad fort tiden går! Hon var superduktig iaf och sa bokstäverna istället för att peka på dom på syntestet och 5 års sprutan tog hon som att det inte vore något alls. Stora tjejen!
15.8 kilo och 103.5 cm. Det går framåt iaf.. Hoppas att det kommer igång mer snart! Gått upp lite mer än ett kilo och vuxit ca 5 cm sedan ett år tillbaka lite drygt.

Eddie vägde 12.1 kilo och var 89 cm.
Våra små pluttisar!

Efter besöket blev det McD frukost. Ungefär där tog det roliga slut för min del och migränen slog sig på.

Hemma från igår och idag. 

Kan ju även meddela att jag och mannen i mitt liv bodde på hotell tisdag-onsdag i Norrköping. En får passa på när svärmor är här och umgås med barnen. Visserligen åker hon hem idag..

Nu tror jag nog att några pusselbitar har fallit på plats om bröllopet också. 




måndag

Nu är det en vecka sedan som Eddie opererades. Har gått över förväntan bra faktiskt. Så skönt!
Imorgon är det nog dags för honom att gå tillbaka till dagis en sväng. Tror nog att det är dags för det. Inga komplikationer har uppstått efter operationen heller så det känns toppen.

För stunden ligger jag nedbäddad i sängen med ungarna lekande bredvid. Känner mig halvkrasslig faktiskt.
Jobbat 13-21 i fredags, 6.45-21 i lördags och 6.45-20 igår. Riktigt skönt att vara ledig idag kan jag lova.

Fick en ordentlig migrän i fredags kväll med så kräktes massor. Men, med tanke på att det knappt finns några vikarie och att det krävs vissa delegeringar som ingen har av vikarierna så var det bara att bita ihop och jobba...

På onsdag har gubben min lyckats att ta ledigt så imorgon eftermiddag när han har slutat jobbet så ska bara han och jag iväg!
Igår fyllde han år med...Gubben min. 





tisdag

Idag har Eddie opererats i Norrköping. Hela halsmandlarna och polyper rök. Skönt att det är borta! Nu hoppas vi att han slipper besvären och får sova bättre om nätterna. 
Men tanke på att han sovit nästintill hela dagen så är han för stunden vaken och kollar på Bee Movie. Han ligger mellan mig och Jeff i sängen. Svärmor ligger i Felicias rum och sover. Hon kom hit i förrgår.
Felicia sover hos sin mormor och moster inatt också.

Imorgon har jag lovat att Eddie ska få äta hur mycket isglass han vill.
Han har varit så otroligt duktig idag! Våran prins.

Imorgon är det jobb 15-20 som gäller.. Kan inte påstå att det känns så peppande när Eddie är i det skicket som han är i..

Nu ligger han på min mage och har visst somnat, äntligen!
Alvedon precis given och diklofenac har han i kroppen. Hoppas nu att han kan sova hyfsat bra inatt..

Imorgon ska våran prinsessa komma hem. Så skönt!






fredag

Imorse var jag på utbildning i skolan. Ska byta lärarplattform. Tyckte det var ganska så onödigt att gå på faktiskt. Visserligen var den inte obligatorisk men tyckte ändå att man förstod allt.. Men, nu har man gjort det iaf.

På eftermiddagen var jag på bio och såg Sune på bilsemester med dessa två pinglor!





Inatt ska ungarnas moster tindra sova här. För stunden är alla tre vilddjuren vakna och inne i typ 7382919 andningen.



tisdag

Imorse var jag i skolan för att skiva uppgift. Har även planerat min studiegång inför terminen som börjar nu. Blev 550 poäng. Så, med än heltid. Får även läsa några kurser som ska läsas i termin 3 då jag redan läst vissa ämnen av dom som egentligen ska läsas nu.

Jobbar imorgon och på torsdag och sen lördag natt. På måndag ska Eddie opereras i Norrköping. Känns lite smånervöst.. Med oturen som vi har skulle det inte förvåna mig om vi skulle bli kvar över natten. Hoppas verkligen inte!!

Lillasyster Fanny klippte förresten mitt hår igår. Blev en hel del som åkte av. 




söndag

Nu verkar det som att bloggen fungerar igen! Blev lite orolig där ett tag..

Igår hade jag en toppen kväll/natt. Åkte hem till Erica,pratade lite strunt och drack lite. Slutade med att vi gick ut en sväng på krogen. Var så himla mycket smått ute så vi gick till möners och Hamlet istället. En har aldrig dött av  lite skratt, eller hur? Hade riktigt kul iaf. Finns folk till allt.

Kom hem vid typ 02 inatt. Gubben min kan inte sova ordentligt utan mig hemma så han satt så fint och väntade i soffan på mig.

Imorse åkte Jeff till jobbet. Han borde komma snart.
Felicia ska sova borta. Jeff är hemma med Eddie imorgon och en annan ska jobba. 






onsdag

Då är det ett nytt år allihopa! 
Nytt år med nya möjligheter.
Detta år är det år jag och min fina man tänkt gifta oss. Spännande. 
Får se vad mer son kommer att hända.

Gårdagen spenderades här hemma hos oss. Erica kom strax efter 11. Jeff slutade jobbet efter 17.
Mamma och Ove kom efter 20. Tindra var redan här.
Serverades trerätters och hade riktigt mysigt. Härlig avslutning på 2013.

Fick bort till grusplan allihopa för att släppa upp lyktor i himlen. Så fint så. Erica och jag var bäst på det. Gick inte lika bra för Ove och Jeff. Höhö.

Idag har vi haft en riktig slappardag här hemma. 
Ska snart duscha för att sedan sätta mig och plugga inför morgondagen.
Jeff skulle gå ut en sväng med barnen.








RSS 2.0