måndag

Idag är det sista dagen på år 2012.
Som grädde på mosset mår jag som en påse full med skit. Har ju mått dåligt i typ en vecka men skiten lyckas på något sätt bara bli värre.
Igår så tackade jag ja till att jobba 12-21 för att det var kris. Så jag får helt enkelt skylla mig själv. Eller nja, visste ju inte att jag skulle må sämre idag. Men det är bara att åka dit och göra sitt bästa!
Imorgon har jag med en jobbtid. På morgonen..

Jeffs pappa Micke var supersnäll och kom redan igår och sov hos oss så jag kunde jobba idag. Annars skulle han kommit idag till imorgon. Det tackar vi för.

Nu när jag skulle gå hemifrån så sa Eddie sin första mening. Jag ställde mig i trappan för att vinka och så säger han "hej då mamma!" Gud så fort det går.


söndag

Somnade tidigt med Felicia igår. Inte helt fel!
Känner mig lite piggare idag men nu har förkylningen satt sig ordentligt på halsen med. Hoppas skiten försvinner snart!

Efter att jag hade låst dörren imorse och skulle gå bort till bussen så halkar jag självklart på isen det första som händer när jag vänder mig om. Andra gången på mindre än 18 timmar. Inte illa,inte illa!

Nu sitter jag iaf på bussen och verkar bara vara jag som ska åka buss denna morgon till resecentrum.

Ha en bra dag alla!


lördag

Slutade vid 14.30 och skulle gå bort till bussen. Såg att den var på G bort till stället jag ska gå på, för att komma dit var jag tvungen att gå över vägen. Började småspringa lite för att hinna. Och,vad händer om inte det att jag vickar foten och druttar på arslet och slår upp knäna? Herregud..
Tillslut kom jag över till busshållsplatsen men självklart hann bussen åka förbi 3 sekunder innan.
Hade en jäkla tur kan jag lova för Fanny och Ove åkte förbi och såg att jag satt i busshållsplatsen så de skjutsade hem mig till tallboda! 😄 Ibland har man tur.

Väl hemma slängde jag mig i soffan med ungarna och kollade på mästerkatten. Mår inte alls bra. Förkyld som satan. Har ingen feber iaf så blir att ta ett par panodil imorgon bitti och jobba 6.45-20.

För inte så länge sen blev jag alldeles varm i kroppen. Jeff sa till Eddie att han skulle säga god natt till mig och Felicia så han kom in till oss. Först gav han mig en kram. Efter det gick han till Felicia. Tillslut fick han en kram av henne med. Innan han vände sig om för att gå och lägga sig kollar han på Felicia och säger "äska dej!" Det kan man kalla syskonkärlek! Inte ofta en snart ett och ett halvt åring säger det till sin 4 åriga storasyster ❤


lördag

Sådär ja! Nu har jag varit vaken ett tag. Börjar inte jobbet förrän om två timmar men måste ta den första bussen nu vid 06.04 för att hinna..inte speciellt pepp på det kan jag påstå.

Karln har legat och snarkat för kung och fosterland de här senaste nätterna så jag blir gaalen. Inget hjälper heller.
Inte så lustigt att ungarna vaknar liksom.

Om man skulle börja göra i ordning sig för att sedan gå bort till bussen. Tur att det bara är 7.30-14.30 idag. Imorgon blir det däremot 06.45-20. Ska bli skönt att vara ledig med ungarna på måndag. Men självklart jobbar Jeff då..


fredag

Gick jättebra på sjukhuset igår. Våran tjej är alltid så duktig så kunde inte vara mer stolt ❤

Blev till att jobba idag. Härligt!
+att passet blir två timmar längre med. Sen jobbar jag hela dagen imorgon och samma på söndag.

Kom att tänka på att det nu endast är en vecka kvar tills vi flyttar!

Hämtade ungarna strax efter 16.
Eddie verkar rätt så hängig idag..hoppas att han inte åker på mer skit än han redan har (förkylning).

Nu sitter jag med ungarna i soffan och kollar på shrek son går på 5an.
Karln slutade jobbet vid 18. Hak ringde nu och sa att biljäveln är helt trasig så han går hem.. Alltid ska det vara något!!


torsdag

Vid 13 igår kom mina hjärtan och hämtade mig. Felicia kom in en sväng på jobbet så hon har lite koll hur det ser ut där mamma jobbar. Som hon tjatat!

När de hämtat mig åkte vi till sjukhuset där jag sprang in en sväng på Apoteket.
Sedan stannade vi även till på ö&b innan vi åkte hem.
Bästa "tant Elina" tittade till en timme eller nåt på kvällen innan ungarna skulle sova.

Just nu sitter jag i resecentrum och väntar på att bussen ska åka så jag kommer till jobbet. Slutar 13 även denna dag. Och vet ni? Jeff och Felicia hämtar mig då Jeff ska skjutsa upp oss till sjukhuset.

Ungarna är på ett nytt dagis idag. Det enda som är öppet i tallboda. Som tur är ligger det så pass nära pappa jeffs jobb ifall det skulle vara några problem. Vilket jag inte tror..


tisdag

Vart är John Blund?!
Dags att gå upp om några timmar för jobb imorgon. Börjar 6.45. Blir hämtad på jobbet av mina älsklingar efter. Skönt det!


Bjuder på en bild jag tog när vi åkte hem för Igelfors. Kan ju meddela att det är betydligt mycket mer snö där än här hemma i Linköping. Där var det helt vitt på alla träd. Mysigt.


tisdag

Var ju inte ensam om att stressköpa de sista klapparna i söndags kan jag lova..
När jag kom hem blev det att göra köttbullar och slå in alla julklappar.
Blev ca 4 timmars sömn då ungarna (Felicia först och främst) har fått för sig att vakna innan 05. Underbart!

Åkte iaf iväg för att hämta jeffs bror igår vid 09. Sedan styrde vi bilen om Igelfors där vi tillbringade julafton med jeffs släkt på pappas sida :)
Sover över här inatt med.
Felicia har varit vaken sedan 04.20 och vägrar somna om!
Känns som jag går under snart. Min huvudvärk kommer smygandes fram och Felicia vägrar inse hur lite klockan är. Har varit och kollat ut genom fönstret, snöar som satan här!!
Vi skulle nog ställt in bilen i jeffs farfars "garage" igår som vi gärna fick. Typiskt..

Är väl bäst att försöka lugna ned Felicia lite för batteriet i paddan kommer ta slut inom vilken minut som helst och då lär det bli liv..


söndag

Nu kör vi jobb i några timmar innan det är dags att ge sig ut för att handla julklappar i sista minuten!
Säkert inga andra som har tänkt samma sak....


lördag

Är i stan nu och är dags att sova.
Upp tidigt imorgon för att åka till jobbet.
Hatar bussarna på helgerna....
Vill ju kunna sova hemma men inte kul att behöva åka nästan två timmar innan man börjar.

Dagen imorgon kommer minst sagt vara fullspäckad!

Kort på Eddie och Felicia när bägge är ca ett och ett halvt år. Lite lika är de allt ❤


lördag

Inatt var en sådan natt man hade svårt att somna. När man väl somnade så vaknade Eddie och hade drömt mardrömmar. Hostade och snorade på det med. Fick gå upp och sätta mig i soffan med honom ett tag innan jag kunde lägga ned honom i sin säng igen.
Själv la jag mig till rätta och försökte få mig några timmars sömn. Då var det Felicia tur att vakna av att hon hostade som en tok..
Några timmars sömn blev det fram till Felicia vaknade vid 05 och Eddie 05.30.

Nu är karln på jobbet. Felicia leker inne på sitt rum. Eddie ligger bredvid mig på madrassen i vardagsrummet till och från. Han springer mellan sitt rum och här. Lustigt nog blir det mer och mer leksaker här inne.. Hmm.

Idag kanske man skulle försöka finna orken till att tvätta upp en hel del. Städa och kanske packa lite. Ser verkligen inte riktigt klokt ut här hemma för stunden..

Ungarna hade lite feber nu på morgonen. Får hoppas den inte stiger. Lagom till jul och allt.


fredag

Den senaste timmen har jag kollat igenom massor gamla bilder. Väcktes en hel del dåliga minnen...

Kan säga så mycket som att mitt liv verkligen började på allvar efter att jag fick Felicia (växte otroligt mycket som människa och insåg att vara mamma var/är det bästa som finns!) och kom ifrån saker och ting och träffade Jeff ❤
Är så glad över att vara här jag är idag och kunde ta mig fan inte vara lyckligare. Har två underbara ungar och en underbar karl!
Utan er vet jag inte hur mitt liv skulle sett ut idag. Är ingenting jag vill tänka på heller för den delen.


fredag

Varit dålig uppdatering den senaste veckan. Vi alla mår bra. Jag mår bättre just nu iaf.
Gick så fort igår. Otäckt. Kräktes och trodde jag skulle svimma. Fick gå hem från jobbet. Skulle jobbat 6.45-20 men gick hem innan 17.
Kurerat mig idag och känner mig bättre för stunden. Tackat ja till extrajobb på söndag så hoppas jag inte åker på migrän igen..

Alla ligger och sover. Jeff ska jobba extra imorgon. Hela dagen..

När ska man få tiden till att göra köttbullar, baka mer lussekatter/knäck och köpa alla julklappar?!
Börjar få lite smått panik faktiskt.
Får skjuta upp allt till söndag eftermiddag helt enkelt.
Sedan ska man försöka hinna med att packa allt här hemma. Tjena.


lördag

Pratade precis med Felicia. Inte det lättaste att få henne att prata. Hon verkar ha fullt upp hos Elina. Hon hade åkt pulka,badat och bakat och allt möjligt. Mammas kicka. Är hur tomt som helst här hemma..

Blir att åka dit imorgon på förmiddagen för att stanna en stund innan vi åker vidare till Åtvidaberg.

Nu är det väl bäst att jag tar tag i disken innan jag får skäll av karln. Inte ofta jag låter den ligga och vänta i diskhon men ikväll är jag inte alls pepp på att diska..

Har hittat mitt typsnitt till tatueringen nu förresten!


lördag

Lämnade Felicia hos Elina förut runt 12 tiden. Hon ska sova där till imorgon. Elina frågade om hon kunde få ha henne lördag-söndag denna helg för en vecka sen. De kommer nog ha riktigt roligt!
Känns bara himla lustigt att ha henne borta. Första gången hon sover borta hos någon som hon inte är släkt med.

Var lite svårare att få barnvakt till Eddie så han får hänga med mamma och pappa! Efter att vi hade lämnat av Felicia åkte vi till tornby. Fy fan så jävla mycket folk rent ut sagt.
Köpte iaf julklappar,några iaf.
Fick även bli en vandrande pinne till Felicia som hon får imorgon. Hon har ingen aning.
Jeff valde en riktigt stor under tiden jag och Eddie gick in i ett annat rum och kollade på små kaninbebisar.

Nu kom vi precis hem. Ska se om det blir till att packa lite till flytten.


lördag

Gårdagen (fredag) spenderade jag hela dagen på jobbet. Skulle jobbat 6.45-13.00 men tog ett extrapass så slutade vid 20.00.
Blev lite trött framåt 16 tiden då jag hade slutat vid 21 kvällen innan. Men det gick självklart an.
Tur att man trivs med jobbet man har!

När jag slutade så stod karln och ungarna utanför med bilen ❤ lyx.
Kom på att mamma slutade vid samma tid på sitt jobb så hämtade upp henne då det inte ligger långt ifrån alls. Släppte sedan av henne i stan.

Vi åkte hem direkt efter. Ungarna sov i bilen så bägge var ju lite pigga. Gick och la oss alla i sängen strax efter 21. Jag och Felicia somnade som stockar.
Självklart har jag lyckats vakna nu efter några timmar och fått svårt att somna om...


torsdag

Ungarna vaknade runt 08 idag. Eller, Felicia vaknade då medan Eddie sov längre. Är minst sagt helt jävla underbart när de inte vaknar 05 längre!

Var -20 grader imorse och temperaturen har pendlat runt där hela dagen idag. Härligt! Är knappt så man kan andas när man ska gå ut från ytterdörren. Kylan slår ordentligt mot en.

Jeff slutade 12 som vanligt på torsdagar.
Vi gick ut mot vägen och väntade tills han kom med bilen. Åkte och lämnade Felicia i majelden. Jag och grabbarna for vidare till grinden.
När vi hade fått lite mat i magen åkte vi till ekholmen centrum och handlade lite. När vi var klara där släppte de av mig vid jobbet. Började inte förrän 15 men var där typ 13.45 eller nåt.
Skönt att vara i tid.

Jobbade mellan 15-21.
Tog bussen typ 21.23 in till stan. Här är jag nu i Emmys rum och tänkte försöka sova. Jobb som gäller imorgon med. Börjar vid 6.45 så är väl på tiden att man somnar snart tycker jag.. Men självklart är det lika svårt som vanligt.

Saknar min karl och mina ungar där hemma massor. Känns så tomt utan dom.


onsdag

Ungarna somnade inte förrän efter 22 igår. Vet inte vad det var med dom..Felicia somnade innan Eddie.
Däremot vaknade de vid 09 imorse så det var inte helt dumt.

Hade dagen planerat idag men alla planer sket sig då min huvudvärk sakta men säkert smög sig på. Var beredd att åka upp till US så berättade läget för Jeff. Som tur var hjälpte det hyfsat med en voltaren och lite vila när Eddie sov middag. Men helt borta är den inte än,tyvärr.
Tack och lov att Eddie är så pass stor nu så han och Felicia kan leka lite. Däremot blir det en hel del bråk men,syskonkärlek vet ni..

Just nu har vi ätit en sen middag och nu badar de små liven.

Kom även ihåg att ringa kirurgiska mottagningen idag. De hade öppet för samtal mellan 14.30-15.30 hade en jäkla tur då jag kom på det vid 15.27!
Ibland får man till det.
Barnkirurgen har tydligen varit sjukskriven en längre tid så han kommer tillbaka nu i jul. Med det sagt har de haft "bokningsstopp" som hon så fint kallade det.
Hon skrev iaf en lapp så Eddie skulle väl prioriteras vad jag förstod det som. Hoppas det.. Får ringa om ett par veckor igen om jag inte hört något!
Sjukvården behövs ju tyvärr puschas på vissa tillfällen.

Nu vet vi även att flytten blir av tidigare!
Så nu känner vi oss mer stressade än vad vi gjorde innan. Men det är ju vårt eget val. Tar hellre flyttstädning och några tusen mellan och får flytta in nästan en månad innan än väntar till datumet som det var sagt först.
Så kan vi slippa flyttstädning i den lägenheten vi har här med. Inte dumt!
Nu gäller det bara att försöka fixa barnvakter med.


tisdag

Farfar var här en sväng på förmiddagen och fikade lite. Efter att han hade åkt så dröjde det inte så länge innan Eddie somnade. Jag och Felicia lekte lite.

Annars idag har vi inte gjort så mycket. Varit ute en sväng.

Jeff kom hem strax efter 17. Då åt vi kvällsmat. Sedan 19 ikväll har vi försökt att få ungarna att sova. Men, de totalvägrar! De klättrar i princip på väggarna här hemma och är som riktiga vilddjur. Tokungar!

Jag har bakat lite kladdkakemuffins till småbröderna som skulle komma hit snart för att sova här inatt.

Imorgon ska jag och ungarna hitta på något. Tror att Elina kanske skulle umgås med oss också. Ska bli kul!


tisdag

Blev till att ligga och kolla på fucking Åmål sent denna kväll/natt. Var ett antal år sedan man såg den sist!

Eddie verkar drömma en hel del inatt. Lilla gubben. Först sa han nalle i sömnen sedan tog det typ 30 minuter och då skrek han rätt ut. Fick sätta mig i soffan med honom och då somnade han om. Men, nu börjar han gnälla i sömnen igen. Hoppas att han kan fortsätta sova.

Felicia har kommit upp och ligger mellan oss och gnisslar tänder för fullt. Mys. Och på andra sidan henne ligger Jeff som snarkar för kung och fosterland. Kommer bli en natt med massa sömn känner jag. Positiva tankar!


måndag

Lördags så tog vi det lugnt på dagen.
Jeff stack hemifrån innan 16 då han skulle på julbord och kom inte hem förrän natten.
Strax efter att han åkte kom Fanny. En timme efter kom Emmy.
Vi bakade lussekatter. Både vanliga och glutenfria (Felicia hatade dom).
Lagade god mat och kollade på Sunes jul. När ungarna hade somnat spelade vi lite kort. De åkte hem vid 23.

Söndagen så tog vi det lugnt. Rensade lite bland alla saker i förrådet eftersom det bara är en månad kvar till vi flyttar nu! Fort tiden går.
Arnold kom framåt kvällen.
Jag bakade kladdkakemuffins. Både vanliga och glutenfria (Felicia älskade dom!)

Idag så storstädade jag på morgonen. Farfar skulle ha kommit på förmiddagen men ringde och sa att han nog inte åker från Rimforsa för att komma hit då det snöade massor. Tycker jag han gjorde rätt i. Ingen mening med att ge sig ut om man ändå inte "behöver".
Ö hämtade Arnold.
Framåt eftermiddagen kom Elina och Viktor. Vi fikade och hade trevligt. Var ute i snön en sväng.
Felicia älskar snö medan Eddie hatar den. Eddie skrek mest hela tiden och ville bli buren. Felicia hoppade runt som att hon vore en fånge som kommit ut i friheten efter flera år.
Elina och Viktor åkte precis hem.

Nu väntar vi på att pappa ska komma hem från jobbet så vi kan mysa med honom ❤

Imorgon måste jag se till att komma ihåg att ringa det där jäkla samtalet!


fredag

Sitter uppe sen en bra tag tillbaka med världens tjurigaste tjurbulle..
Ingenting passar honom. Han ska ha sina snuttisar men likt förbaskat kastar han ned dom på golvet och skriker sedan efter dom. Sen tar jag upp dom och samma visa upprepas. Skitunge.

Tror inte ens han vet varför han är tjurig. Han skulle nog vara gladare om han börjar sova lite bättre...


torsdag

Har så ont i mammahjärtat att jag nästan gråter...
Det sista jag vill är att mina barn ska må dåligt. Nä, jag hoppas att detta kan ta slut snart.

Mamma gör allt för dig, glöm aldrig det min prinsessa ❤


torsdag

Favoriserande är ta mig fan bland det värsta jag vet! Usch, fy och blä.
Men vissa folk verkar tydligen inte ha mer bakom pannbenet. En annan sak om man håller det för sig själv men att göra det tydligt..usch!

Eddie har idag fått sin första pulka och fick därför åka pulka för första gången i sitt liv. Det uppskattades. Han hjälpte även till att ta bort lite snö som var på tomten.

I eftermiddags åkte (läs gled) vi iväg till Johannelund i snön.
Kom
Hem för typ en timme sedan.
Riktigt trevligt!



"Hon slickade inte på mitt knä idag för jag hade kläderna på mig hela tiden!"


torsdag

Nu fick jag äntligen svar på varför Jeff snarkar som en gris!


torsdag

Guldklimparna som förgyller livet ❤


onsdag

Idag är det minst sagt snökaos ute!
Snöat hela natten och kommer antagligen hålla i sig hela dagen. Ingen idé att ens försöka ta sig ut genom dörren med ungarna idag då det blåser en hel del med. Får bli att mysa med ungarna hemma istället och kanske baka lite framåt kvällen.

Tänkte se om Eddie ska sova middag snart. Han är lite trött. Inte så lustigt heller när han vaknade vid 06.

Jag har upptäck att min förlovningsring ligger i jobbtröjan som självklart är på jobbet. Ska inte jobba förrän den 13 nästa gång. Ska fan sluta ta med ringen när jag vet att jag ska jobba. Så lätt att glömma..

Ikväll slutar karln jobbet vid 20.
Hoppas min huvudvärk är väck tills dess!


tisdag

Glömde ju skiva att vi var en sväng hos ungarnas kusin Joline igår. Jenny var självklart med hemma. Danne jobbade.
Väl där så blev det att pärla lite och brudarna lekte för fullt (som vanligt).
Eddie gick mest runt och busade och log åt allt tyckte jag.


Idag har det snöat hela dagen lång.
Märks inte ens när plogen varit här. Jag skottad svårt snö på uteplatsen hos oss två gånger innan vi gick till dagis strax innan 14. Jeff hämtade ungarna vid 17 och när de kom hem tog han bort.
Jag kom hem för snart en timme sedan och fick även ta bort snö för 4 gången idag. Får se hur mycket det är imorgon bitti..

Jag jobbade bara tre timmar idag. 17-20. Innan jobbet var jag en sväng i Johannelund och sniffade på bebis.
Farligt det där...
Men ni behöver inte vara oroliga för här blir det ingen mer unge än på flera år, om det nu ska bli mer vill säga.

Nu ska jag faktiskt borsta tänderna och försöka sova.
Jeff sitter och nördar som de flesta kvällar när han druckit energidryck. Ajja bajja.

Just det, har även bokat tid till min tatuering. Den 9 januari blir det. Då blir det endast något litet. Sleeven får vänta ett tag så man vet att man har pengarna till den. Kommer bli grym!


måndag

Idag har vi fixat overaller till ungarna och även jag köpte mig en ny jacka. Behövs i detta kalla väder. Skulle tydligen snöa ordentligt imorgon och hålla i sig till torsdag. I helgen skulle det däremot bli rätt så varmt så blir väl att passa på att vara ute då och leka, åka pulka osv. När det är två siffriga minus grader så stannar man hellre inne och myser.

Alla sover sedan över en timme tillbaka.
Är väl dags för mig att försöka somna också..

Fasen så kallt det är i våran lägenhet. Elementen är varma men det måste fan dra ifrån fönstrena. Burrr..


måndag

Ge mig sommar, NU tack!


söndag

Denna dag har gått i ett.
Vid 14 kom Felicias kompisar från dagis och kusin Joline.
Jeff och Eddie flydde fältet. Emmy var här och var snäll och höll mig sällskap.
Ungarna hade riktigt kul. De var inte stilla länge. Hade inte ens tid att fika..
Felicia fick en hel del fina presenter.

Jeff och Eddie hade åkt till busfabriken. Första gången Eddie var där och han hade tyckt om det massor!

När kalaset var slut och alla hade åkt hem så tog vi fram julsakerna och har pyntat lite här hemma. Lustigt det där, tycker alltid att det fattas saker för varje jul när man ska ta fram allt.
Nu var det köksgardinerna med fina tomtar på som är spårlöst försvunna.

Ikväll har jag lite ångest över ytterkläder till ungarna. Har kommit fram till att deras overaller är lite tunna så måste köpa nya. Bara så surt att lägga ned en massa pengar så här lagom till jul och allt..

Nu ska jag lägga in Felicia i hennes säng. Pluttan somnade bredvid mig här i soffan när jag kollade på solsidan.


lördag

Fy fan vad förbannad jag var imorse! Inte nog med att det blev otroligt lite sömn inatt så kom inte bussen vid 08.04 som den skulle! När klockan var 08.10 gick jag in på östgötatrafikens app för att se så jag inte misstog mig. Där står det att bussen var inställd pga fordonsfel och nästa inte skulle komma förrän 09.04. Tjena fan, lätt när man börjar jobbet på andra sidan stan vid 09.
Sedan såg jag att det där "fordonsfelet" hade börjat reda vid midnatt. Jävligt lustigt! Själv tror jag bara att det handlade om att det hade kommit snö inatt. Jävla östgötatrafiken!

Var bara att gå hem och väcka Jeff och ungarna. De skjutsade mig till jobbet så jag var där i tid. När jag slutade vid 14 stod de utanför för att hämta mig. Jeff var tvungen att hoppa in och jobba. Så, han släppte endast av mig och ungarna hemma så åkte han på en gång. Han kommer inte hem förrän om en timme typ.
Mycket tid man fick tillsammans den här helgen med. Hehe.

Just nu myser jag och ungarna framför filmen smurfarna. Snart är det dags för dom att sova.

Imorgon väntar barnkalas!


lördag

NU somnade äntligen Eddie efter två timmars skrik. Men några minuters uppehåll..lilla hjärtat. Man känner sig så hjälplös. Han vaknar så fort man rör minsta lilla på sig.

Jag fick sova i nästan 4 timmar inatt iaf. Är en timme kvar tills jag ska gå upp. Är det ens lönt att somna om då?

Nää tydligen inte för nu vaknar Eddie igen...


RSS 2.0