onsdag

Ungarna somnade inte förrän efter 22 igår. Vet inte vad det var med dom..Felicia somnade innan Eddie.
Däremot vaknade de vid 09 imorse så det var inte helt dumt.

Hade dagen planerat idag men alla planer sket sig då min huvudvärk sakta men säkert smög sig på. Var beredd att åka upp till US så berättade läget för Jeff. Som tur var hjälpte det hyfsat med en voltaren och lite vila när Eddie sov middag. Men helt borta är den inte än,tyvärr.
Tack och lov att Eddie är så pass stor nu så han och Felicia kan leka lite. Däremot blir det en hel del bråk men,syskonkärlek vet ni..

Just nu har vi ätit en sen middag och nu badar de små liven.

Kom även ihåg att ringa kirurgiska mottagningen idag. De hade öppet för samtal mellan 14.30-15.30 hade en jäkla tur då jag kom på det vid 15.27!
Ibland får man till det.
Barnkirurgen har tydligen varit sjukskriven en längre tid så han kommer tillbaka nu i jul. Med det sagt har de haft "bokningsstopp" som hon så fint kallade det.
Hon skrev iaf en lapp så Eddie skulle väl prioriteras vad jag förstod det som. Hoppas det.. Får ringa om ett par veckor igen om jag inte hört något!
Sjukvården behövs ju tyvärr puschas på vissa tillfällen.

Nu vet vi även att flytten blir av tidigare!
Så nu känner vi oss mer stressade än vad vi gjorde innan. Men det är ju vårt eget val. Tar hellre flyttstädning och några tusen mellan och får flytta in nästan en månad innan än väntar till datumet som det var sagt först.
Så kan vi slippa flyttstädning i den lägenheten vi har här med. Inte dumt!
Nu gäller det bara att försöka fixa barnvakter med.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0