lördag

sov i lägenheten inatt,vaknade av att det smakade blod i halsen och satte mig upp ganska så fort och näsblod började rinna som fan ur näsan :/ väckte linus och bad han skicka papper till mig. slutade aldrig,usch. tur att man har varit på avdelning öron,näsa och hals 5 veckor på US så man vet vad man ska göra när man får så mkt näsblod :) så det blev att nypa hårt som bara fan i näsroten och sen kollade jag vad som fanns i frysen så kärlen skulle dra ihop sig så det slutade. fick bli en påse med frysta räkor ;D hehe. men, tillslut så slutade det iaf att blöda. höll säkert på i 15 min eller nåt. 
när jag hade gått upp linus ur sängen och fixat iorning mig så gick vi ner till stan för att se om han hade fått in sin lön än. men, icke sa nicke. blev iaf att gå till ming palace och ta varsin shopping bufé. men blev bara en tallrik. haha, lite onödigt för vi kom ganska snabbt på att vi lika gärna kunde ha beställt dagens rätt. men men, gott vare iaf :)
sen så åkte vi hem hit till linus. han la sig i ett bad och jag satte mig vid datorn. sen när han var klar så gick han bort till chrille för att vara med han, lundh och danne tror jag det var. dom skulle dricka ikväll. meningen var att jag skulle ha åkt till ljungsbro hem till mina kusiner för att träffa dom och min ena faster. men klart som fan att man skulle missa bussen. så sitter här hemma hos linus fortf och väntar på att klockan ska bli kvart över 5 så jag kan hänga med bussen från rese vid halv :) så, där blir det att spendera kvällen. i ljungsbro :)

 

juste, var ju på mvc i onsdags. allting såg bra ut med bebisen. hjärtslagen låg på ungefär 140 om jag inte minns fel. och symfys måttet var redan 29. magen växer :) mysigt. bebisen låg vågrätt i magen också förresten. mitt järnvärde däremot var inte det bästa. hade gått ner sen senast fast jag äter tabletterna. får böja äta lite mer och så med andra ord.
ska dit den 19 sep nästa gång :) 

 

älskar er, linus och bebisen    ♥


tisdag

vaknade precis blev inte att man somnade fören 6 halv 7 tiden imorse.
som tur är så är smärtan borta i foten/benet. är bara för allt vatten spökar kan jag tänka mig. fotknölarna syns ju inte speciellt mycket nu för tiden. linus ringde precis och sa att han sitter på bussen nu :) så han kommer väl om ca 2 timmar eller nåt :)

hade tydligen ringt en kille från ett försäkringsbolag till han och sett att han skulle få barn så vi skulle dit på något möte sen framöver och prata lite om olika försökringar till barnet. så som det är nu så har jag iaf tecknat en försäkring medan lillen ligger i magen :) så det är alltid lika bra att ha, ifall det skulle uppstå nåt.

nae ni gott folk, nu så ska jag ta mig någon macka att äta eller så :) är otroligt sugen på teh idag känner jag så det blir väl kanske att gå och köpa det. tropiska är ju bara för gott! :)

 

jag och linus    ♥


tisdag

tummen upp för mig säger jag bara. vänstra foten/benet har svullnat upp som satan efter att jag mötte ludde och näbben som kom hit till ryd för att hålla mig sällskap ett tag. vi gick ut en runda. gungade och snackade skit och kollade på stjärnorna och helt enkelt filosoferade ;D och pga den lilla trippen så var såklart foten tvungen att ta skada. underbart..!dom blev inte speciellt långvariga, tror det blev typ en timme eller nåt. dom stack runt 3 tiden.

anledningen till att inte linus har kommit hem är pga han missade bussen från skavsta. så han skulle sova hos micke inatt. känns verkligen jätte nödvändigt att jag åkte hit ifrån thinee förut. trodde ju att linus skulle komma hem :( ajja, får träffa han imöra iaf. 

 

på onsdag är det BM som gäller klockan 15.00. ska bli riktigt kul (: älskar att lyssna på barnets hjärta med. underbart!♥

 


måndag

vaknade vid 12 hugget idag ungefär låg kvar och jäklades lite med linus i sängen ;D gick upp innan 2 ordentligt och fixade lite. tog samma buss in till stan som linus innan 3 eftersom han skulle till jobbet och jag skulle träffa thinee. 
lämnade av min väska och så där eftersom det var meningen att jag egentligen skulle åkt till haninge idag hade jag tänkt. men så blev det inte. gick iaf in till stan och spenderade ca 4 timmar och gick runt där. blev att bränna närmare 800 eller nåt. kunde verkligen inte hålla mig ifrån att köpa en brun body och brun/vit randiga byxor med grön mudd åt till bebisen. var så himla gulligt. egentligen skulle jag vilja handlat mer men med tanke på att jag redan har typ allt så är det ju ingen idé. men man blir så himla sugen när man går där och ser alla små små söta kläder. sen köpte jag massor med smink och en kofta och sen en topp och en underdel och även en tvättpåse för den som är intresserad ;D hehö.
idag har jag fått mig ett litet utbrott på stan (a) var 3 tjejer som gick i typ 9an eller 1an eller nåt som stod och snackade när jag och thinee skulle in på mcd. den ena hade färgat sitt hår svart så himla mkt så det såg grått ut istället.. iaf, hon glodde supermkt på thinee när vi kom in (och då menar jag verkligen inte att hon var direkt diskret). sen så typ petade hon på den ena tjejen och sa nåt som petade på den andra och sa nåt. sen stod alla 3 och glodde som bara fan. och tro mig, vet när folk kollar på mig eller ej för är så van nu för tiden. hjälpte inte med att jag kollade tillbaka på dom för då fortsatte dom bara istället. skämmde ut sig totalt. så jag kunde inte hålla käften och öppnade munnen och sa högt :"thinee, titta vad trevligt. du har publik!" så pekade jag imprincipt på dom. sen så kollade dom inte alls lika mkt och var helt tysta. haha :D kul att få sina utbrott ibland.

 

gick iaf hem till thinee lite innan 8 och satte oss i soffan och drack teh och åt digestivkex med ost framför meangirls.
sen så tog jag bussen hem till linus vid halv 11 typ. så nu sitter jag här och väntar på att han ska komma hem från jobbet så jag kan visa mina inköp för idag (;

nu tänkte jag lägga in lite ny musik och bilder på min mp4.
juste, fick bilder skickat till mobilen av thinee från förra sommaren. ska lägga in dom så fort jag får tid. och bilder på magen med!  ♥


söndag

blev att åka in med bussen till stan vid 5 tiden för att möta upp carro och thinee och gå och äta.
fick ju nästan skämmas för dom två när det kom en geting när vi satt och käka. båda två flög upp ur sina stolar och haffade varsin servett och började vifta med mot den. thinee vågade inte ens ta i hennes colaglas efter att getingen hade typ nuddat det på UTSIDAN av glaset. hon gick till och med och hämtade ett sugrör och jag fick ställa glaset på hennes bricka. haha, skämmer ut sig om nån :P
efter att vi tjockat i oss våra kebabber så blev det att gå till mcd och äta lite mc flurry till efterrätt :) gott gotti gott gott.
sen gick vi ner till hemköp och handlade lite. och sen upp igen till stora torget. och då kläcker thinee ut sig en sak som att hon ville gå och sätta sig och fika! :O haha, jag var skitmätt och carro också. lilla lilla thinee, hur mkt får du plats med i din mage? ;D fast det syns iaf inte vart allt tar vägen.
tillslut så bestämde vi oss iaf för att gå hem till thinee och kolla på filmen på kanal 5 klockan 20.00.
dom brukar ju visa verklighetsbaserade filmer varje söndag vid den tiden. och idag hette den historien om Liz Murray.
den var faktiskt bra. tycker om att kolla på sanna filmer. dom är så himla starka på nåt sätt. speciellt när det handlar om sånna saker dom brukar göra om. så, om det finns någon mer därute som brukar lockas av sånna filmer så rekommenderar jag att du ska se den här.
eftersom thinee har skola imorgon så begav oss jag och carro till busshållsplatsen på kungsgatan och inväntade våra bussar som gick ett par minuter efter 10. juste, jag fick låna en tröja av thinee som hon hade hemma eftersom jag bara hade linne på mig. blev hennes killes tröja :P myströja. hon får tillbaka den imorgon eller nåt :)
nu sitter jag iaf här hemma hos linus igen. funderar på att sätta mig och kolla på någon bra film om man hittar någon vill säga. en gammal klasskompis ifrån blästad hittade tydligen mig här eller så var det på bdb. vet inte riktigt. men, vi har iaf börjat snacka lite på msn :) trevligt, trevligt. har inte träffats eller pratat på lite mer än 7 år :O herregud. somsagt, är nästan skrämmande hur fort tiden går ibland.
var även en som frågade om vi visste könet på barnet. men, nej det gör vi inte. man brukar ju vanligtvis göra 2 ultraljud om det nu inte visar sig att det är nåt dom vill kolla närmare på. det första gjorde vi i vecka 10 och det andra i vecka 20 om jag inte minns fel. och på det senaste så frågade vi om BM kunde se vad könet var men hon vågade sig inte på att svara på det. så det får bli en överraskning helt enkelt :) längtar iaf som tusan.
börjar tro att bebisen har gjort en spricka eller nåt i ett av mina revben på vänstersidan så mkt som den brukar trycka där.. gör nämligen superont när jag böjer mig bakåt. får helt enkelt fråga min BM på onsdag när jag ska dit :)
hade så bra allihopa så hörs vi. ställ gärna frågor om det är nåt ni undrar över. alltid lika kul :) ♥

söndag

ännu en dag närmare :) vaknade vid 12 tiden. dvs för en timme sen typ. linus är på jobbet och jag sitter hemma hos honom och glor. får se vad som ska hittas på idag. kanske träffa thinee och carro på stan för mat eller fika? :)
blir kanske att dra hem till haninge med för att träffa tindra. det är sjukt att man kan sakna en lillasyster så mkt som jag gör när man bara är ifrån henne i ett par dagar. men, hon är ju så otroligt go så vad ska man göra. och såklart så saknar jag dig med mamma ;D

städade hela linus rum igår och gjorde fint. och det första man får höra är: "har du inte lagat någon mat eller?" känns verkligen skitkul att göra något för honom då...ush, men han bad iaf om förlåtelse och sa att han skojade. humor på hööögsta nivå. ja azz.

jag verkar även ha åkt på värsta bullmanien för jag är sugen på att baka bullar mest hela tiden tycker jag. lustigt? 
kanske blir att baka varje dag nu/sen när man är hemma. så, då får ni komma över på saft och bullar. haha

förövrigt så är allt bra. bebisen har varit lugn idag konstigt nog. med tanke på så mkt liv det lilla monster brukar föra. sparkar hit och dit mest hela tiden. det som är jobbigt är somsagt att den ligger och trycker på mina vänstra revben hela tiden..

nae, nu blir det väl att kolla på en film eller nåt annat kul tror jag :)
juste, imorgon så kanske det blir att fiska kräftor och bada och grilla och så med pappa och ett par till. får se om det är så lockande för han sa att dom skulle dricka. och det är ingenting han bara säger. så,kanske inte blir så kul isåf.


lördag

jani gott folk.. varför blir folk så lustiga helt plötsligt utan anledning? förstår ingenting..
tänkte att jag skulle vara gullig idag och göra en sak till en viss person men det känns inte så jävla lockande längre direkt..

om jag inte minns fel så är det just nu man ska må så bra och vara lycklig. nu när man har ett liv i magen. en liten varelse som man själv har skapat och som ska komma ut snart! är det inte så?
ska man inte näst intill flyga på rosa moln och bara njuta av graviditeten nu..nu när bebisen sparkar när man känner hur den ligger. när man vet hur den beter sig..känns som det är omöjligt när man inte direkt får respons infrån folk.. när dom lådsas som det inte är någonting.
visst, jag hade själv inte planerat att det skulle bli såhär. att jag skulle bli gravid utan att ha gått ut gymnasiet.
jag har alltid viljat bli en ung mamma. men det var ingenting jag direkt hade tänkt så mycket på.
men nu blev det som det blev. och jag har verkligen inte psyke till att ta bort en liten krabat som ligger i magen. en som kan få ett liv och växa upp och bli lycklig. för det vet jag att han/hon kommer bli. oavsett förutsättingarna.
skulle kännas bättre om man skulle få höra lite positivt om det istället för att folk beter sig lustigt.
jag blir trotsallt 19 när jag är mamma och det finns fan dom som skaffar barn när dom är 14-15. 
det är upp till var och en hur man vill göra. tycker det är tråkigt om man ska behöva gå efter vad andra har att tycka och säga hela tiden.. usch,nae... men men, jag är iaf glad att veta att det kommer ut en bebisen om bara ett par månader! :)
vet att jag kommer klara det själv också om det nu blir så.. jag vet det.


lördag

usch..fan vad dålig jag är på att skriva här. haha, ajja.. skönt somsagt att bara veta att den finns här om man vill skriva av sig lite :) tänkte skriva lite sammanfattning av veckan, om jag kommer ihåg allt vill säga.

fredag: träffade malin tro det eller ej. kul kul. gick på stan sen så blev det att gå en rejäl promenad på kvällen och hon lånade ett par av mina klackskor och fick skoskav men jag var snäll och bytte lite så båda hade stora sår sen efter att vi kom hem ;D smart... blev iaf att sova i lägenheten i stan. 

lördag: malin stack hem runt 3 tiden så var jag kvar i lägenheten och bara tog det lugnt hela dagen tills linus kom på natten efter jobbet.

söndag: hmm,kommer inte ihågvad jag gjorde faktiskt.. om jag inte minns fel så tror jag att det blev en tripp "hem" till haninge.

måndag: spenderade denna dag med :) blev att gå en sväng på stan och sen köpa med oss lite onyttigt och gå hem till henne på djurgårdsgatan för att bara slappa framför tvn och snacka skit hela dagen/kvällen :)

tisdag: har umgåts med bajsbajs ett tag idag framåt kvällen. gick hem till ryd sen vid 11 tiden. älskling blev sugen på burgare så vi stannade till vid mcd och jag köpte en milkshake för jag var så sugen på det. men kom ganska snabbt på att det var onödigt eftersom jag inte kände/känner någon smak ;P men men..
hittade en skitstor spindel i köket hemma hos linus som jag fick döda för han vågade inte ;D skulle egentligen släppt ut den men den var så jävla snabb och ömtålig men shit vad stor den var. alltid lika kul med spindeljakt.
tror fan det var första gången jag skrek som en kärring när jag såg spindeln. blev så rädd för jag tände bara lampan så rör det sig nåt stort på golvet. haha.
idag var det även..exakt 3 månader kvar till bebisen är beräknad. och även 6 år sedan morfar gick bort.

onsdag: idag så åkte jag och mötte carro i ullstämma där jag bodde förut för att ta en tripp till centrum och handla mat.
sen åkte vi hem till henne och var där hela kvällen.
innan jag åkte och mötte carro så bakade mamma bullar hemma. och jag så trög som jag är fick helt plötsligt för mig att jag skulle äta massor med bulldeg (a) smart. kan ju bara säga det att magen var ju inte riktigt 100 efter det ;D haha.
så, jäste mer än vanligt i magen :)

torsdag: idag gick jag in i vecka 28+0 :) magen har blivit superstor nu. känner mig något enormt oattraktiv. mer än innan. men men, det är sånt man får ta. man får tänka på att det är av en bra anledning man ser ut som en köttbulle :)

fredag: idag blev det inte att träffa malin så jag tog och åkte bussen från haninge till skabbet hem till pappa. bra att den gårhela vägen ju ;D ajja, oscar,emil ochronja kom även vid sen framåt 5 tiden. blev en dag med grillning som smakade skit. även pappa tyckte det konstigt nog :P sen så satt vi och snackade skit och lyssnade mest på orres fyllesnack som kan handla om imprincip,ja,vad som helst (:
vid 11 tiden så följde pappa och emil mig till glyttinge för att träffa bajsbajs. oscar och ronja hade somnat på golvet i vardagsrummet.
nu sitter jag iaf här hemma hos linus. väntar på att malin ska höra av sig för att se om vi skulle ses och hitta på nåt idag eller inte. hon var ute med saga och några mer igår så hon kanske är lite sliten ;D
om det inte blir att träffa henne så får det nog bli en slappdag med film istället :)

ha en bra dag allihopa! ♥





 


torsdag

usch, jag är verkligen inte bra på det här med att uppdatera bloggen känner jag. och även ser också för den delen ;D
men men, kan vara skönt att bara veta att den finns så man kan skriva av sig lite iaf :)
såg cissi att du hade skrivit till mig. men tyvärr så vet i fan hur man svarar :P men, tack så mkt för gratulationen :)
jag addar dig på msn nästa gång jag är inne eller nåt :) och du behöver inte oroa dig för problemet med festen,klart att det är lätt att missuppfatta varann när man går genom en annan. hehe.

i alla fall,allting är bra med mig och bebisen. förutom att han/hon ligger och trycker på revbenen mkt nu för tiden. vill inte ens tänka mig hur ont det kommer göra sen när det blir ännu trängre inne i magen för lillen. men, sånt man får ta :)

idag har jag iaf varit duktig och bakat vaniljbullar. blev goda. förutom första plåten som jag glömde jäsa lite innan dom skulle in i ugnen. fast det går ju att äta dom iaf. problemet är väl bara att dom kanske kan bli lite torra.

förövrigt så ballade min mobil ur totalt nyss. är ganska irriterad. men antar att jag får skylla mig själv lite eftersom jag inte lämnade in den under garantitiden. så jag tänkte ta typ sista bussen härifrån haninge hem till han och ta en annan sålänge tills jag får pengar till att köpa en ny.
är lite jobbigt här i haninge med tanke på att jag inte har något eget rum så jag får sova på en madrass inne hos brudarna grus (fanny och emmy). blir så himla varmt. men eftersom jag har kvar alla mina saker i lägenheten i stan så tänkte jag att jag ska sova där snart. det som är lite träligt är bara att jag måste köpa mat isåf eftersom det är helt tomt där :P men, det rer sig nog

juste, går även in i 27+0 idag så det kommer nog en magbild snart igen :) den växer som bara sjutton. man kan ju drömma om att man kan se sina egna fötter när man står rakt iaf. haha.

nae, nu har jag skrivit så det räcker. ska busa lite med arnold nu. han ser så ledsen ut stackarn. mamma badar tindra också så hon skrattar och plaskar för fullt där uppe :)

älskar er ♥

söndag

igår tog jag bussen från linus vid 1 tiden in till stan för att träffa carro och thinee. vi gick och käkade på kebabbaren. sen gick vi lite på stan och slösade pengar. slutade med att vi tog bussen hem till carros pappa och fettade och bara låg i soffan hela kvällen in till 1 tiden på natten. kollade bla på hellraiser. som förövrigt är en film från senare 80 talet. satt och skrattade mest genom hela filmen ;D



hände även att man fick sig ett riktigt gott skratt under kvällen. thinee skulle nämligen ut och röka så jag och carro var snälla och hängde med ut. carro tog även med sig en påse med skit som hon skulle slänga. jag och thinee står lite mer ut på trottoarkanten medan carro går längst huset för att komma till bakvägen där sopptunnorna var.
helt plötsligt ser jag hur thinee vänder sig om hon så hör jag en riktigt hög duns och thinee som frågar hur det gick.
jag vänder mig om och ser hur carro låg ner på marken efter att ha halkat och slagit i handen så den var helt röd. först trodde jag att hon tjöt men hon började garva något ordentligt så alla 3 stod och gapskrattade ute vid 12 tiden.. tror inte att grannarna uppskattade det så värst mkt ;D men men.. kul var det iaf.

carro skulle få karlbesök senare på natten så jag följde med thinee till busshållplatsen på ridhusgatan.
sen tog jag cykeln och började trampa hem till mamma och dom i haninge. tog bara ca 5 minuter för racersarah att komma hit ;D så det blev att gå in och vänta tills linus kom ifrån jobbet innan 2 så gjorde han mackor och sen gick vi och la oss. somnade väl vid 3 tiden. mamma och dom lämnade av linus vid resecentrum när dom ändå skulle in till tornby idag. han skulle ta bussen till jobbet. så, där är han nu.

själv kom man in för inte alls så länge sen efter att ha gått en lång och härlig promenad i det vackra vädret (inte) med mamma och tindra och arnold. usch, hatar det här vädret.

älskar er,linus och bebisen ♥



jasså...

visste folk att det var okej att röka på helt plötsligt och skita i saker och ting?
vad jag vet så är det fan inte alls okej.
det vet jag av egen erfarenhet pga att min pappa höll på redan innan jag var född och efter... och nu,ja.. och nu är det ju inte bättre.. nu sitter han och tycker synd om sig själv genom att söka svar i botten på en jävla spritflaska. det enda han vill är att folk ska tycka synd om honom. så tror han att han kan bete sig hur jävligt han vill. men det enda som folk (jag) gör är att hata honom pga att han gör som han gör. man blir så jävla irriterad och så skäms man något fruktansvärt.
och det blir fan inte bättre av att en annan som står en nära kan tro att han kan göra hur fan han vill och skita i resten..

just nu känns det bara som jag vill gå under, bara försvinna. för han kommer aldrig inse vad han håller på med, han kommer aldrig inse att han får mig att må dåligt genom att bara skita i saker och ting... faaan.

det är nu, under den här tiden av livet som man ska vara lycklig och må underbart!
nu när man är gravid och har världens underbaraste unge att vänta på tills han/hon kommer ut.

fredag

jaha,gott folk...ännu en ny dag med nya möjligheter?
igår så tog jag cykeln och trampade bort till carros pappa i johannelund och mötte upp thinee på vägen (:
väl hemma hos carro så satte vi oss och snackade massor med skit om allt och inget, alltid lika trevligt.
känns skönt att veta att man har dom två att prata om precis allting med...så där var jag och lättade lite på hjärtat.
idag är en sån dag som jag känner att jag stör mig på det mesta. vet inte riktigt vart jag ska ta vägen känns det som. blev oerhört irriterad över en sak igårkväll/natt som jag inte kan sluta tänka på. när fan ska man växa upp och inse att man måste ta ett ansvar?! speciellt när det väntar en stor sak också om några månader som kommer förändra allt.
känner bara att jag vill bort ett tag och kunna tänka på saker och ting, antingen själv eller med personen i frågan.
är det bara jag ellerhar jag misstagit mig om att man är två i ett förhållande?
är det inte så att man ska stötta och lyssna på varann när man går igenom nåt sånt här?
känns bra att man har andra som stöttar en iaf, andra som åtminstånde försöker sätta sig in i situationen och hjälpa till så gott det går. älskar dig iaf, men jag vill att du ska skärpa dig och inse saker.. öppna ögonen. är inte bara dig själv du har att tänka på längre...

förövrigt så mår man väl bra, tror nog att jag måste byta järntabletter. magen är lite anti. men ska försöka ett tag till och se om det bättrar sig. känns lite jobbigt när man har lagt ner så pass mycket pengar på 50 tabletter om man inte kan käka dom.. hjärtat klappar så himla fort så det nästan är obehagligt, men det är nog mer nu också när man har lite att tänka på.

barnet mår iaf superbra av det jag känner av.
han/hon lever som bara tusan i magen :)
underbart ♥

mamma, tack för att du finns där för mig

torsdag

hej hopp. vaknade för drygt 2 timmar sen. tindra är det liv på som vanligt. biter mamma hej vilt så skrattar hon riktigt elakt efter. psyko :P ajja, söt är hon iaf mitt lilla charmtroll (:
idag var det meningen att jag skulle till migränspecialisten. men, jag avbokade tiden för det känns inte som jag har en sån stor nytta av den just nu. känns som det är bättre att nån annan kan ta den som kanske har lite mer nytta av den för tillfället. så, får vänta i några månader till istället. för mig gör det inte så mycket i nuläget.

men det blir nog en sväng ner till stan idag iaf för det hörde av sig en igår som var intresserad att köpa en av tindras vagnar så jag ska in med mamma och hämta den. så blir det nog att åka hem med mormor för dom skulle komma över hit en sväng idag och se hur vi bor.

får se om det kanske blir att handla mat på ming idag. är så otroligt sugen på den maten idag :D men, först "frukost".

idag är jag inne i 26+0. känns underbart, betyder bara att det är ungefär 3 månader kvar tills krabaten kommer ut :)  ♥


onsdag

Äntligen så tittar solen fram bakom molnen! (:
mamma tjatar på mig att jag ska komma ut och sätta mig på altanen. tindra är vaken nu med.
så, jag ska väl lyfta på min feta röv och förflytta mig så mamma blir glad. hehö.
annars idag så har det inte hänt så mycket. sov inte så superbra inatt. linus kom igårkväll vid 12 tiden. så duschade vi sen gick vi och la oss och kollade på tv. somnade väl vid 1 tiden någongång. vaknade vid 6 av att jag var tvungen att gå på toaletten. höll på att ramla ut för linus har fått för sig att han måste puta med rumpan (dumheter) haha. så, jag tog bort alla saker som låg i fannys säng och la mig där (: somnade innan 8.
linus stack hem till han med lundh vid 3 tiden nångång för dom skulle lana. nörwdar.

juste, imorgon så har jag äntligen fått tid till migränspecialisten vid 15.20 så det blir att ta en sväng dit och höra vad han har att säga om situationen. har nämligen haft migrän sen jag var i 6års åldern ungefär. men de sista åren så har det bara blivit värre. var till och med tvungen att hoppa av 2an i gymnasiet pga att jag hade migrän nästintill varje dag då.
nu var det nog 3 veckor sen jag hade migrän senast. skönt!

annars är allting bra, bebisen mår som den ska och lever tusan i magen. den har börjat bli så pass stor nu så den ligger och trycker på revbenen på vänstra sidan. inte lika kul tyvärr..
längtar så underbart mycket tills den lilla krabaten kommer ut!

tänkte försöka komma ihåg att lägga in magbild imorgon. har nämligen gtt 26+0 då. fort tiden går! (:

älskar er, linus och bebisen! ♥


tisdag

igår somnade jag vid 11 tror jag. skönt att somna tidigt vissa kvällar (:
vaknade ett antal gånger inatt av att jag var kissnödig så det var bara att ta sig i nackskinnet och gå upp.
jag som har så svårt att somna om också tyvärr, men det gick tillslut.
dagen började med att äta lite frulle. sen så skulle jag, mamma och tindra till stan så vi gick ut med arnold först sen tog vi bussen. arnold fick ligga under korgen medans vi åkte bussen. men det gick bra. tindra hade mycket att kolla på under bussturen in till stan så det var inga problem. sen fick man ju själv lite publik med av alla nyfikna människor som ska stå och blänga på en som man vore helt störd.. blir lite irriterande i längden. snart känns det som jag kommer öppna min mun och fråga: "ursäkta, men vad är det som är så intressant?" förstår inte folk. hur man kan stå och glo på en person och även om personen kollar tillbaka och man möter blicken så fortsätter dom som ingenting. jag skulle skämmas ihjäl.

förövrigt så mår jag väl hyfsat bra. har börjat störa mig mer och mer på vissa.
sen har man problem med pappa (som nästan alltid) så det sitter också på minnet. och flytten och så. och även graviditeten. man märker verkligen somsagt vilka det är som är ens riktiga kompisar. och även vilka som ger en stöd och inte.. men men, jag klarar mig bra.

nu ska jag gå upp med mamma och tindra tror jag. kommer in lite kort sen :)


måndag

i helgen så har mamma och alla flyttat ifrån stan till haninge. jag med då, men det känns lite lustigt eftersom alla mina saker är kvar i mitt rum i stan.
i fredags började vi, härligt med en flytt på den varmaste dagen.
resten av helgen, dvs lördag och söndag så har det inte varit något vidare fint väder. och inte idag heller...

igårkväll när jag låg i sängen så började bebisen sparka. så jag la handen på magen. och då var det ungefär som att den strök handen längst magen där jag hade min hand. kändes annorlunda, men mysigt (:

idag känner jag mig inte speciellt pigg och glad i psyket. önskar att man kunde vara lite starkare ibland.     



 symfus måttet på magen var 25 cm nu :) (från bäckenbenet till livmoderns kant)


RSS 2.0