tisdag

god kväll alla läsare (:
imorse så var det inte en lika underbar morgon. vaknade nämligen vid 8 av att grannarna när uppe bråkade som bara FAN. smällde i lite allt möjligt och skrek och hade sig. som om de vore 5 år och inte fick som de ville.
ett redigt liv. trodde det var han som var här häromveckan efter sin förra flickvän. så ringde mamma på en gång och var nervös. mamma hörde till och med hur han skrek på henne. ajja, det vart tyst efter ett tag iaf.
var inte speciellt kul för felicia vaknade självklart. hon har säkert vaknat 8 gånger inatt. hon sover så oroligt min lilla plutta. men jag antar att hon känner av att jag är orolig och att inte jag sover så himla bra om nätterna. med det sagt, barn är inte så dumma som vissa folk tror.

var ju omöjligt att somna efter det livet så vi gick upp. sen så tog vi bussen vid klockan 10 ner till stan. gick sedan av vid birgittaskolan för att hälsa på min gamla klass. mkt trevligt :) kom in folk nästan hela tiden utifrån när lektionen var över för att titta på pluttan. alltid kul.
tro det eller ej, men feicia satt tyst på en halv lektion. dvs i 30 minuter :O fast det är ju kanske inte så konstigt eftersom det var så mkt nytt att titta på.
efter att de slutat så gick jag och malin runt på stan. käkade bla. köpte även två bitleksaker till felicia. sen så ringde fanny mig precis innan jag skulle åka ifrån stan när malin skulle få skjus hem av sin pappa.  det var tajmat! så lillsyrran hängde med mig och felicia hem tills hennes teater började vid klockan 6. hon var snäll och gick ner till affären och pantade alla mina flaskor.

felicia är så himla trött men hon verkligen vägrar att sova! hon är helt enkelt för envis.
vid klockan 7 så bestämde jag mig för att bada henne och sen gå och lägga henne i sin egen säng och ge henne lite tillsättning för att se om hon var lite hungrig. men hon spottade mest ut allting. hon var helt enkelt tuttig och inte hungrig. men jag gick ut ur rummet och så somnade hon efter ca 4 minuter. så sov hon i kanske 20 minuter. och nu vägrar hon somna om. har till och med hängt mig över spjälsängen så hon har fått tutta! nu ska jag in igen.
jag ger mig bara inte, och inte felicia heller verkar det som. vi får se hur detta slutar. hehe.

sen om ett tag så får vi besök :)

hoppas att ni har haft en bra dag ♥

Kommentarer
Postat av: Skogstrollet

Han som var och härjade i er trapp blir troligen inte utsläppt på de närsmta åren. Jag har nämligen hört att han precis har suttit ett år för en liknande grej och då brukar nästa straff bli längre. Så för honom kan du vara lugn!

2009-03-11 @ 09:43:14

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0