söndag

God morgon..meningen var att jag skulle få sova ut denna natt och morgon eftersom Jeff gjorde det igår (vi delar upp helgerna). Men nu är Felicia här inne och myser och kollar på en film hon vann på tindras dagis när det var lucia förra veckan.
Hatar att jag alltid ska vakna så lätt, det är alltid jag som vaknar och får nästintill slå Jeff bara för han sover så djupt :P

Har lite små ont i huvudet. Hoppas verkligen att det inte slår ut idag. Beror nog på att jag vaknat så mycket till och från. Sedan har jag den röda veckan nu med. Den verkar tydligen ha något med huvudvärken att göra också?
I vilket fall som helst blir det att ringa stångåblick (specialistläkarcentrum) imorgon för att försöka få en tid så snart som möjligt!

När Felicia kom hem igår hade förkylningen blivit värre. Och dum som jag är så kan jag ju självklart inte låta bli att pussa och kramar på henne. Så nu är jag förkyld. Och eftersom det bästa Felicia vet är Eddie så har han också fått en massa pussar och kramar, så han är med lite förkyld.
Skönt att Felicia är ledig från dagis nu fram till den 2januri iaf! :)


Baket igår blev lyckat! Men pepparkakorna får vi ta idag för det hanns inte med igår.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0