lördag

Folk som vänder och vrider på allting och hittar på "ditten och datten" för att det ska låta bra till deras fördel har ingen plats i mitt liv.
Väljer istället att vara den mogna och lägga ned min energi på att finnas där för folk som trivs med mig och inte blåser en och spelar falskspel.
Det är ingen lek jag vill vara en del av!



Kommentarer
Postat av: Karin

Det är bra, falskhet kan dra nån annanstans!

2012-04-29 @ 09:18:13
URL: http://lejonkaka.blogg.se/
Postat av: Din Storebror Daniel Samuelsson

Jag vet inte vad jag ska säga! Men om det är mig du syftar på i och med att du tagit bort mig på Facebook, så ringde Mormor till mig i Fredags och frågade om hon fick ta med Joline till Mamma, ja sa ja det går bra! I och med att jag inte har någon kontakt med mamma eller någon av er så läser jag din blogg, och sa helt enkelt till mormor vet du om Sarah kommer? För jag läste att barnen är sjuka, då sa hon ja dom kommer efter kl 18:00 när Jeff slutat, men vi ska inte stanna så länge säger mormor då, jaha vad bra för vi ska bort på måndag så det vore inte så roligt om Joline blev sjuk! Sen hur mycket det har blivit förvrängt på vägen det vet jag inte det har det säkert blivit i och med att det passerat genom 2 personer till innan du fick höra det! I går lördags var Joline sjuk! Jag sa skrev då helt enkelt ett sms till Mormor och skrev jäklar oxå hon blev vist sjuk! Tydligen var mormor tvungen att ringa till mamma och berätta det! Fast hon hade väll inte en tanke på att Mamma skulle ringa till dig och berätta det så att situationen mellan dig och mig oxå skulle bli skit! Där är allt jag sagt och gjort! Ha en trevlig dag puss och kram

2012-04-29 @ 09:42:00

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0