tisdag

Hej och hå, Eddie är verkligen överallt och ingenstans. Helt vild. Han har börjat tuffa till sig en massor nu eftersom han själv kommit på att han kan stå upp. Så, nu så brukar han släppa taget med ena handen och bara hålla sig kvar med den andra. Vilket har resulterat i ett och annat sår och en och annan bula på hans lilla huvud. Vilding!
Men självklart så är han på benen fort som tusan igen och fortsätter med alla bus.

Man kanske skulle ta och köpa en sån där otroligt snygg tyghjälm?


Imorse så sov faktiskt båda ungarna till 07 :) Felicia kom in och la sig bredvid mig i sängen strax innan. Så denna natt sov hon hela natten i sin säng. Önskar att det kunde vara så varje natt, för vi alla sover nog bättre när det är så.

Var mindre kul att gå bort till dagiset idag. De har snöat en hel del denna natt. Självklart hade de knappt plogat någonstans.


Eddie vaknade från sin lilla sovstund för ett tag sedan. Så nu tänkte vi leka lite med alla leksaker innan tvätten ska hängas upp och väskan ska packas.
Vi ska nämligen åka in mot stan direkt när vi hämtat prinsessan på dagis.
Eftersom det är alla hjärtans dag idag så ska vi se om vi hittar något fint.

https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-2/656208/images/2012/pic_189339879.jpg">https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-2/656208/images/2012/pic_189339879.jpg" class="image">


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0