torsdag

Var på BVC förut. Eddie väger nu 7290 gram och är fortfarande 67 cm.
Allting såg bra ut och de tyckte han var så duktig så på läkarundersökningen :)

Pratade även om Felicia...hon är snart 3 år och 2 månader och väger 13.15 och är 90 cm. Läkaren tyckte felicia skulle ta blodprov för att kolla så det inte är någon sjukdom eller liknande. Halsmandlarna var normal stora iaf.

Så med henne fick vi gå en trappa till vc. Väl där följde Jeff med henne in till provtagningsrummet. Felicia fick nämligen lämna 3 rör med blod. Hon var så duktig så! Hörde att hon skrek men det gick över rätt så fort. Dörren öppnades och ut kom en glad Felicia med två stycken små ödlor hon fick bara för hon var så duktig! :)
Nu väntar vi bara på provsvaren. Man känner sig så otroligt hjälplös som mamma..har verkligen testat allt men inget fungerar. Men det blir nog bra! Prinsessan <3

Dröjde ut ganska så länge på tiden. Så vi åkte hem på en gång. Felicia och Eddie stannade vid affären på hemvägen. Väl hemma har vi bara myst och fått höra ett och annat...

Både Eddie och Felicia sov som stockar innan 20. Knackade på dörren inte alltför länge efter och där stod hampus. Han var gullig och kom hit med felicias nya film som jag hade glömt förut (Alvin och gänget 2). Hon får "inviga" den imorgon.
Jag följde med hampus, ove och emmy ut på en sväng i den nya bilen.

Under tiden så har Jeff nördat NHL 12 som jag köpte idag i tidig present från barnen :) han köpte ju ett x-box igår.

Nu ligger jag i sängen efter att ha tagit en kalldusch. Ni läste rätt,gick absolut inte med ljummet vatten eller nåt för det bara brände/bränner på kroppen. Haha.

Har pussat ungarna god natt och tänkte nu försöka somna.

Se det som en test,du förlorade. BIG TIME!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0