söndag

I fredags så jobbade jag. Efter jobbet fick jag med mig mamma, Emmy och tindra till att hämta ungarna på dagis. Gick sedan hem till oss och fixade lite. År mat efter att Jeff slutade jobbet vid 18. Riktigt trevligt. Emmy stannade över hos oss också.

Igår (lördag) så var vi bjudna på middag ute hos mormor och sten i Grebo. Innan vi åkte dit stannade vi på blomstertorget där vi köpte ett bonsaiträd till värdarna och hundleksak/godis till Ludde.
Åkte dit så vi var där strax innan 14 och stannade till kvällen. Blev bjudna på riktigt god mat mm.
Emmy stannade kvar i grebo och vi tog bilen hem.

Inatt ställde vi tillbaka klockan en timme. Ungarna vaknade ca 05:20 imorse. Underbart, verkligen!

Idag åkte vi ut till jysk där vi köpte köksbord,stolar och kökssoffa. Bordet hade de inte hemma dessvärre men det skulle komma någon gång i slutet av nästa vecka hoppas vi. Det som vi fick med oss hem har karln i huset varit duktig och skruvat ihop. Kommer bli kalas när allt är klart. Sedan är det bara vänta på nya sängen och soffan med!

Stannade även till på toysrus för att kolla på halloween kläder till ungarna men det fanns ju knappt! Fanns storlek 104 som minst och det är väl på håret till Felicia. Eddie fanns det inte till. 
Endast masker blev införskaffat.

Eddie sprang iväg från mig i affären. När jag väl hittade honom skrattade han bara och sprang iväg igen. Det sägs ju att ungarna ska komma tillbaka.. Men, inte när det gäller denna lilla man. Han bryr sig inte ett dyft och tycker det är skitkul istället.

För stunden är ungarna inne i en period som är förjäklig. De retar upp varann till max och lyssnar inte på ett dugg man säger utan skrattar bara. Ibland är de bara för härliga!


Nu badar ungarna och snart är det läggdags för dom då de ska upp tidigt imorgon. En ny jobb/plugg/ dagisvecka väntar! 







Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0