onsdag

Behövde aldrig gå hela passet igår utan fick gå ifrån typ 18. Välbehövligt då huvudet gick på högvarv och allting kändes som en enda labyrint. Mycket att ta in i början..

Idag, ja... Var med om action. Jäklar vad snabbt allt kan ändras. Från att jag satt och höll personen i handen och skojade till att det kom in typ 5 överläkare och massvis med folk därtill på några sekunder...
Annars har min handledare låtit mig gå runt själv för det mesta, redan! Men får väl se det som att hon känner sig säker med mig. Som hon sa: " man lär sig mer om man är själv." Ja, det är mycket möjligt men samtidigt kanske jag skulle vilja vara hennes svans i ett par dagar innan bara. Är ju trotsallt 5 veckor jag ska vara där..

Meningen var ju att vi (ungarna och jag) skulle sovit hos mamma inatt men det behövdes inte då jag tydligen ska gå bredvid en annan imorgon och då blev det kväll. Hinner verkligen inte träffa min gubbe någonting.. 

Nu ligger jag i sängen med min underbara huvudvärk och kollar lite på bb. 


Dille har varit ensam 6.20-16.15 idag typ. Nästan hela dagen! Så, plutten var lycklig när vi kom hem och han la sig direkt i Felicias knä efter att hon hade duschat. 




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0