fredagAvslutning för våran prinsessa igår som fick ut 1an(!) ❤️. Vart tar tiden vägen egentligen?! Helt otroligt. Alla ettor sjöng låten från Rasmus på luffen, riktigt fint. Blödig som man är så kom det en och annan tår. Förra året var det värre då man var höggravid också.

De flesta stannade kvar efteråt för att ha picknick på gräsmattan men Felicia hade bestämt sedan innan att hon ville fika hemma som förra året. Så, sagt och gjort. Hemma festades det loss på kladdkaka, glass, grädde, jordgubbar, vattenmelon och hjärtströssel. Efter ett tag kom även barnens morfar.
Ungarna fick ett brännbollsspel av oss så det stod dom och övade på en hel del.
Efter ett tag började jag tycka att set luktade bränt, som tusan.
Felicia är livrädd och då menar jag verkligen livrädd för eld så hennes hjärta började dunka i 10000 när doften nådde hennes näsa också. Började gå runt och kolla lite för att lugna ner henne. Efter ett tag kom informationen om att det kom bortifrån Leca. Då fick hon för sig att det ändå skulle komma hitåt. Gick in och stängde alla fönster och låste dörren. Efter ett tag lugnade hon ner sig. Lilla gumman.

När mannen kom hem åkte vi och köpte färdigmat och festade lite till eftersom det nu är sommarlov.


Idag är inte vädret tipp topp så vi får se vad som hittas på. Barnen är sega. Eddie var ovanligt nog vaken inatt i typ en timme. Självklart var Charlie också det 😴


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0