onsdag

Dagarna blandas ihop och just nu har jag inte riktigt någon koll på läget känns det som. Men en sak vet jag, min nioledighet är slut och idag är det dags att gå på natt igen. Grabbarna är åter på förskolan. Charlie brydde sig inte ett dugg vid lämning (som vanligt), var med Eddie som tyckte det var lite jobbigt. Var ju trotsallt en vecka sedan dom var där.
På tal om jobb har det stått en del i tidningen de senaste dagarna om bygget... Känns lite konstigt.

Annars så har Felicia tappat en av sina otroligt lösa "vampyrtänder" här hemma. Nu väntar vi bara på den andra. Hon skrev en lapp till tandfen också som han/hon skulle skriva på när pengarna skulle lämnas den natten. Fina Felicia. Hon har även fotograferats i skolan. Detta år är hon inte med i elevrådet utan i biblioteksklubben. Imorgon ska klassen iväg till Gamla Linköping för att testa på hur det var att gå i skolan förr i tiden. Spännande.

Annars så har vi beställt massor med nya möbler till vårat vardagsrum som vi väntar ivrigt på. Tror att de kommer komma nu i veckan. Beställde allt i måndags kväll. Snabba bud. Kommer bli toppen när allt är klart.

Nu är det dags att gå och hämta ungar och sedan kommer karln hem så man kan umgås lite med honom innan han ska iväg igen... Så träffas vi bara i dörren sen innan jag ska dra.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0